Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin


Infra

Tarjoamme edellytykset suunnitella kestävämpää infrastruktuuria ihmisille ja ympäristölle BIM:n, big datan, pilvipalvelun sekä analyysi- ja simulointityökalujen avulla. Ratkaisumme perustuvat uusimpiin teknologioihin ja vankkaan asiantuntemukseen infra-alalla. Vahvuutemme on ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille oikeita ratkaisuja kestävä kehitys huomioiden. Digitalisaatio on avain parempaan suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän liiketoiminnallisia tarpeita ja tavoitteita. Meidän avulla saavutat parempia tuloksia tehokkaammin.
Lue lisää   
Kiinteistö

Tietomallit ja tiedonhallinta ovat tänä päivänä yhä merkittävämmässä osassa kiinteistöjen elinkaarta, etenkin hankkeiden digitaalisen tiedon määrän kasvaessa jatkuvasti. Tarjoamme kattavia ratkaisuja koko kiinteistön elinkaaren haasteisiin aina määrälaskentatyökaluista tietomallintamiseen sekä tiedonhallintaan. Missiomme on tarjota älykkäitä ohjelmistoja ja helpottaa innovatiivisia työprosesseja, jotka auttavat sinua optimoimaan rakennus-, infrastruktuuri- ja teollisuusprojektisi.
Lue lisää   
Valmistava teollisuus

Tutustu ratkaisuihimme teollisuuden tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman alan johtavia suunnitteluratkaisuja, jotka auttavat sinua luomaan upeita ja toiminnallisia tuotteita.
Lue lisää