Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Civil 3D

Suunnittelija, ole aikaasi edellä ja ota käyttöön tehokkain infrastruktuurin suunnitteluohjelmisto! Erityisesti yhdyskuntasuunnitteluun kehitetyllä Civil 3D -tietomallinnusratkaisulla toteutat liikenne-, maankäyttö- ja ympäristöprojektit tehokkaasti.

  • Nopeutta ja virtaviivaista prosesseja tehokkaamman suunnittelun avulla
  • Visualisointi- ja analyysityökalut ovat ohjelmistossa alansa huippuja
  • Koordinoi ja ohjaa yhdyskuntasuunnitteluprojektin työnkulkua paremmin yhteiskäyttöominaisuuksien avulla
  • Saat lisäksi kauttamme Civil 3D -lokalisointipaketin, jolla lisäät paikallisen tehokkuden huippuunsa

Ota ohjelmistostasi kaikki irti

Me Arkance Systems Finlandilla autamme Civil 3D -ohjelmiston käytössä koulutus ja tukipalveluilla, jotta saat maksimaalisen hyödyn ohjelmistostasi. Voimme auttaa konfiguroinnissa, integraatioissa sekä räätälöidä ohjelmiston vastaamaan erityistarpeitanne. Autodeskin Platinum -kumppanina tunnemme toimialaan liittyvät tarpeet kymmenien vuosien kokemuksella. Lisäksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme ohjelmiston lisänä lokalisaatiopaketin, jonka avulla saat kilpailuetua paikallisen infran suunnittelussa.

Civil 3D tarjoaa kattavan ratkaisun infra-alan suunnitteluun

Infrastruktuurin suunnitteluohjelmisto Civil 3D antaa paremman käsityksen hankkeiden suorituskyvystä. Civil 3D avulla suunnittelet paremmin, helpommin ja tehokkaammin maarakennushankkeita. Tehokkaat analysointi ja dokumentointi työkalut yhdistettynä älykkäisiin 3D-suunnitelmiin lisäävät tuottavuutesi uudelle tasolle. Lisäksi säilytät tietojen ja prosessien johdonmukaisuuden ja reagoit nopeammin muutoksiin.

Suunnittelun tehokkuus: Civil 3D tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja, joiden avulla voit suunnitella ja mallintaa erityyppisiä infrastruktuurihankkeita, kuten teitä, siltoja, viemäröintijärjestelmiä. Ohjelmiston avulla voit luoda ja muokata suunnitelmia nopeasti, mikä auttaa säästämään aikaa ja lisäämään tuottavuutta. Työskentely alan kehittyneimmässä 3D-mallipohjaisessa suunnitteluympäristössä nostaa projektin laadun uudelle tasolle.

Tarkat analyysityökalut: Civil 3D tarjoaa tarkkoja analyysi- ja simulointityökaluja, joiden avulla voit arvioida suunnitelmien suorituskykyä ja käyttäytymistä. Civil 3D:n analysoit muun muassa hulevesien valumia, putkiverkostoja ja maastotietoja varmistaaksesi, että suunnitelmasi täyttävät viranomais- ja turvallisuusvaatimukset.

Tehokas yhteistyö: Civil 3D on suunniteltu yhteistoiminnalliseksi, joten voit jakaa suunnitelmasi tiimin jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Ohjelmisto tarjoaa kehittyneitä työkaluja tietojen jakamiseen, versionhallintaan ja projektinhallintaan, joiden avulla voit työskennellä tehokkaammin tiimisi kanssa. Dokumentointi virtaviivaistuu, joka nopeuttaa projektin viemistä suunnittelusta tuotantoon.

Parempi visualisointi: Civil 3D:n avulla voit luoda realistisia 3D-malleja suunnitelmistasi, mikä helpottaa visualisointia ja ideoiden välittämistä muille. Civil 3D:n avulla luodut realistiset visualisoinnit havainnollistavat tehokkaasti miltä suunnitelmasi näyttävät todellisissa ympäristöissä, mikä helpottaa tietoon perustuvien päätösten tekemistä hankkeessa.

Ota yhteyttä

Tilaus

Pintamallinnus ja geotekninen visualisointi: Civil 3D tarjoaa kehittyneitä työkaluja 3D-pintojen, kuten maastomallien, tasausten ja ääriviivakarttojen, luomiseen ja analysointiin. Näiden työkalujen avulla voit luoda ja muokata pintoja nopeasti ja tarkasti. Myös maanpinnan alapuolella olevan datan analysointi ja visualisointi onnistuu helposti.

Väylien ja teiden suunnittelu: Civil 3D sisältää työkaluja teiden, valtateiden ja risteysten suunnitteluun. Näiden työkalujen avulla voit luoda linjauksia, profiileja ja poikkileikkauksia suunnitelmiisi sekä simuloida liikennevirtoja ja analysoida turvallisuusominaisuuksia.

Viemärisuunnittelu: Civil 3D:ssä on työkaluja putkiverkostojen, kuten sadevesiviemärien, jätevesiviemärien ja kaasulinjojen, suunnitteluun ja analysointiin. Voit luoda putkistoja, tarkastella verkostoa 3D:nä ja analysoida nesteiden virtausta järjestelmän läpi.

Lisää ominaisuuksia löydät täältä

Katso alta Civil 3D ja Infraworksin 2023 uusien ominaisuuksien esittelyvideo:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close