Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Holixa SMS

Holixa Site Management System (SMS) on helppokäyttöinen karttakäyttöliittymä ja kommunikaatioalusta, joka hyödyntää Trimble Connectin tarjoamia mahdollisuuksia. Holixa SMS toimii tärkeänä linkkinä eri sidosryhmien välillä, mahdollistaen saumattoman tiedonsiirron esimerkiksi toimiston ja työmaan välillä, jolloin muun muassa toteumapisteet voidaan esittää kartalla ja leikkauksissa.

 • Sujuva tiedonsiirto toimiston ja työmaan välillä tehokkaampaan päätöksentekoon
 • Karttakäyttöliittymä mahdollistaa suunnitelma-aineistojen tarkastelun työmaan sijaintiin nähden, mikä helpottaa suunnittelun ja toteutuksen yhteensovittamista
 • Visuaalinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan
 • Laajat integraatiomahdollisuudet mm. CO2-raportointi, koneohjausintegraatiot, pistepilvi- ja massalaskenta (Pointscene) sekä valokuvien hallinta (Geoview)

Laajenna Trimble Connectin ominaisuuksia

Holixa SMS on Arkancen rakentama karttakäyttöliittymä, jonka avulla voi tarkastella suunnitelma- ja toteuma-aineistoja omaan sijaintiinsa ja ympäröivään maastoon nähden.

Holixa SMS mahdollistaa suunnittelussa ja työmaalla reaaliaikaisen tilannekuvan luomisen. Käytä karttakäyttöliittymää tiedolla johtamiseen ja helpota työvaiheiden suunnittelua etukäteen eri sidosryhmien kanssa.

Vältä väärin ymmärrykset ja loputtomat sähköpostiketjut Holixa SMS:n avulla. Kommentoi suunnitelmia suoraan kartalle, jolloin kaikki sidosryhmät ovat tietoisia mistä keskustellaan. Integraatiot ja työkalut mahdollistavat paremman päätöksenteon, kun ajantasainen tieto on helposti saatavilla kaikilla osapuolilla.

Holixa SMS:n hyödyt

 • Kartta- ja suunnitelmatietojen visualisointi
  • Auttaa paremman yleiskuvan saamisessa projektin maantieteellisestä kontekstista ja tehostaa eri sidosryhmien kanssa tehtävää suunnittelua ja rakentamista
  • Helpottaa kommunikaatiota ja mahdollistaa paremmin tiedolla johtamisen
 • Karttakäyttöliittymän työkalut
  • Mittaus- ja poikkileikkaustyökalut mahdollistavat nopean reagoinnin muutoksiin työmaalla
  • Suunnitelmien tarkastus ja toteutumien hyväksyntä kartalla ja leikkauksissa helpottavat ajantasaisen tilannekuvan luomista
 • Laajat integraatiot eri palveluihin
  • CO2-päästöseuranta, pistepilviaineistojen käsittely ja koneohjausintegraatiot mahdollistavat laajemman datan hyödyntämisen yhdellä alustalla

Ota yhteyttä

Tilaus

Tuki useille tiedostomuodoille ja integraatioille

Holixa SMS tarjoaa Trimble Connectiin karttakäyttöliittymän, jolla voidaan tarkastella LandXML-, Inframodel-, DWG- ja DXF-tiedostoja. Taustakarttoja voidaan muokata projektin tarpeiden mukaan, ja ohjelmisto mahdollistaa esimerkiksi ajantasaisen ortokuvan jakamisen projektin osapuolille.

Holixa SMS tarjoaa integraation koneohjausjärjestelmään sekä Inframodel Analyzer -sovelluksen Inframodel-tiedostojen validointiin. Lisäksi karttakäyttöliittymän ominaisuuksia ovat pituusleikkaus, paalukohtainen poikkileikkaus ja aluemerkintä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

  Valintasi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Close