Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Holixa T4R

Holixa T4R on Autodesk Revit -suunnitteluohjelmistoon kehitetty työkalukokoelma. T4R laajentaa Revit-sovelluksen toiminnallisuutta kymmenillä työkaluilla, jotka tehostavat työskentelyä ja säästävät aikaa.

 • Säästät enemmän aikaa suunnittelulle
 • Työskentelet nopeammin ja tehokkaammin
 • Luot johdonmukaisempia suunnitelmia

Tämä suunnittelutyötä tehostava tuote on saatavilla kahtena eri versiona:

Holixa T4R Bronze – Pronssitaso, joka on kaikille käyttäjille ilmainen

Holixa T4R Silver – Hopeataso, ilmainen kaikille Arkance Systems Revit -asiakkaille

Holixa T4R Pronssitaso

Ilmaiset pronssitason työkalumme tarjoavat Revitin suunnittelun hallintaan tarvittavia työkaluja. Työkalumme automatisoivat toistuvat tehtävät yhdeksi klikkaukseksi. Niillä voit esimerkiksi luoda raportteja, hakea ja suodattaa tietoja, organisoida family-objekteja sekä käsitellä tekstiä ja mittoja tehokkaammin.

Näin hyödyt Holixa T4R Bronze -työkaluista:

 • Säästä aikaa etsiessäsi tietoa Revit projektista.
 • Saat tarkan yleiskatsauksen projektisi sisältöön ja dataan.

Säästä tietomallin kanssa käytettyä aikaa: Extended Filter -työkalun avulla etsit objekteja Revit malleista tarkasti määritetyin ehdoin ja voit säästää jopa 50% aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi tietoa!

Holixa T4R Hopeataso

Hopeatason tuotteemme sisältää kaikkein useimmin käytettäviä Suunnittelun tuottavuuden tehostamisen työkaluja. Näiden työkalujen ansiosta säästät aikaa luodessasi objekteja, Revit familyja tai muuta tärkeää tietoa. Työkalujemme avulla saat enemmän aikaan pienemällä vaivalla ja ajankäytöllä, kun automatisoit rutiineja ja voit suunnitella johdonmukaisemmin ja lisätä tietomallipohjaisen suunnittelun arvoa.

Näin hyödyt Holixa T4R Silver -työkaluista:

 • Minimoi toistettaviin työvaiheisiin käytetty aika
 • Johdonmukainen suunnittelu
 • Vältä suunnittelun virheitä
 • Optimoi rutiinisi

Tehosta tietomallin viimeistelyä liittämällä Revit geometriat automaattisesti Join Geometry työkalulla. Voit liittää valitut kategoriat koko projektista yhdellä klikkauksella. Vähennät manuaalisen työtä, säästät selvästi aikaa ja vältät mahdolliset virheet, kun voit liittää kaikki haluamasi objektit vain kolmella klikkauksella. Kokeile hopeatason lisäosia maksutta 30 päivää!

Revit-ohjelmistoa voit laajentaa myös tarjoamallamme AGACAD T4R -lisäosalla.

Ota yhteyttä

Tilaus

Suosituimmat T4R -työkalumme ja niiden ominaisuuksia

Extended Filter
Extended Filter -työkalun avulla etsit objekteja Revit malleista tarkasti määritetyin ehdoin ja voit säästää jopa 50 % aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi tietoa.

Command Line
Tuo esimerkiksi Autocadista tutun komentorivin Revittiin. Komentorivin kautta voidaan suorittaa kaikkia Revitin toimintoja näppäimistön avulla ja etsiä komentoja kirjoittamalla. Hyvä työkalu aloittelevalle Revit -suunnittelijalle, jolla on aiempaa kokemusta Autocadista.

Join Geometry
Liitä Revit geometriat automaattisesti Join Geometry työkalulla. Voit liittää valitut kategoriat koko projektista yhdellä klikkauksella. Vähennät manuaalisen työtä, säästät selvästi aikaa ja vältät mahdolliset virheet, kun voit liittää kaikki haluamasi objektit vain kolmella klikkauksella.

Duplicate Views
Duplicate Views työkalun avulla voidaan kopioida useita Revit näkymiä samalla kertaa. Tämän työkalun avulla voit säästää aikaa luodessasi esimerkiksi erilaisia versioita Revitin pohjakuvista muuta käyttöä varten. Voit kopioida, vaikka kaikki projektin kerrosnäkymät yhdessä ikkunassa ja määrittää niille halutut alku- ja lopputunnisteet.

Structure Description
Structure Description työkalulla voidaan lisätä selitteitä rakennekerroksista leikkauskuviin. Valitset vain halutun rakenteen Revit näkymässä ja työkalu lisää tekstikentän, jossa kaikki kerrokset on eritelty materiaaleittain ja paksuuksittain. Tekstikenttä voidaan siirtää näkymässä haluttuun paikkaan ja sen tiedot päivittyvät automaattisesti, jos kyseiseen rakenteeseen tehdään muutoksia.

Bulk Upgrade
Bulk upgrade työkalun avulla voidaan päivittää yhdellä kertaa useita Revit projekteja, familyja tai templateja käytössä olevalle Revit versiolle. Ei enää odottelua Revit projekteja avatessa, kun vanhalla versiolla tehdyt tiedostot joudutaan päivittämään uudelle versiolle. Myös ison family-kirjaston päivitys onnistuu helposti ja nopeasti tämän työkalun avulla.

Text Alignment
Text alignment työkalulla voidaan asetella tekstejä ja tageja haluttuun linjaan. Ei enää sotkuisia tekstin sijoitteluja piirustuksissa eikä manuaalista ja aikaa vievää tekstien käsin siirtelyä.

Route Length
Route Length työkalu ilmoittaa valittujen Revit elementtien yhteispituuden. Alun perin TATE-suunnittelutyökaluksi tarkoitettu Route Length toimii myös mm. seinien yhteispituuden selvittämiseksi. Valitset vain halutut elementit ja klikkaat työkalua.

Nämä ja kymmeniä muita Revitin käyttöä tehostavia työkaluja saatavilla osana Holixa T4R tuotteita.

Kaikki lisäosat helposti käytettävissä

Kaikkia työkaluja hallitaan Revitin käyttöliittymään telakoituvassa Tools4BIM Dock -ikkunassa. Dockin kautta voit ottaa käyttöön ilmaisia kokeiluversioita, ostaa ja hallinnoida lisenssejä, ladata ohjelmistopäivityksiä sekä ottaa suoraan yhteyttä ohjelmistotukeemme. Jos olet jo ladannut Dockin, se päivittyy automaattisesti uuteen versioon.

Lataa Holixa t4r tuotteen ilmaiset työkalut jättämällä yhteystietosi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

  Valitsemasi ohjelmisto

  Valintasi

  Formation

  Service

   Valintasi

   * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   Close