Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Koulutukset


Kilpailuetua ja laatua kouluttautumalla.

Ohjelmistoasiantuntijamme tarjoavat ammattitaitoista koulutusta


Suunnittelu- ja tiedonhallintaratkaisuja tarjoavat ohjelmistot ovat monimutkaisia ja hankalia hyödyntää täysimittaisesti. Kun ohjelmiston toiminnallisuudet ovat käyttäjällä hyvin hallussa, säästyy aikaa varsinaiseen työhön ja ohjelmiston tehokkaaseen hyödyntämiseen. Järjestämiemme koulutusten ja lähitukisessioiden tavoitteena on vahvistaa käyttäjien ohjelmisto-osaamista, jolla he voivat parantaa kilpailuetua ja tuottavuutta.

Tiesitkö, että koulutus on verovähennyskelpoista? Työnantaja voi saada työntekijän koulutukseen käyttämästä ajasta verovähennyksen. Verovähennys koskee kolmea koulutuspäivää vuodessa työntekijää kohti, ja sen määrä on 50 % koulutuspäivien keskimääräisestä palkkakustannuksesta. Vähennyksen saaminen edellyttää oikein laadittua koulutussuunnitelmaa.

Perus- ja jatkokurssien lisäksi järjestämme asiakaskohtaisesti valmisteltuja koulutuksia tarpeen mukaan. Jos et löydä sivuiltamme tarpeisiisi soveltuvaa koulutusta niin katsotaan yhdessä teille sopivin koulutuskokonaisuus!


Infra

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita koulutuksia infrastruktuurin suunnitteluun ja rakentamiseen. 
Kiinteistö

Opi suunnittelemaan kiinteistöjä tehokkaammin! Tarjoamme kattavat koulutukset kiinteistöjen mallipohjaiseen suunnitteluun.
Kaikki koulutukset

Ohjelmistokoulutuksilla takaat tehokkaamman työskentelyn ja kasvatat ammatillista osaamista.