Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin
174 miljoonaa
Liikevaihto Arkance-konserni
700 kpl
Henkilöstö Arkance-konserni
4,38
Henkilöstön sitoutumisindeksi Suomessa, max. 5,0
81
eNPS Suomessa, max 100

Tarinamme


ARKANCE on vuonna 1906 perustettu ranskalaisen Monnoyeur-konsernin tytäryhtiö ja rakennusalan B2B-palvelukonserni, joka toimi aiemmin teollisuuden ja maatalouden aloilla. Vuonna 2018 ARKANCEn visio oli tulla johtavaksi digitalisaatiokumppaniksi rakennus- ja valmistavan teollisuuden aloille. Nykyään ARKANCE on Partner to Build Smarter -strategiansa ansiosta johtava globaali palveluntarjoaja kohdeteollisuudelleen.

Arkance Systems on osa ranskalaista Arkance-konsernia


ARKANCEn ratkaisuvalikoima koostuu maailmanluokan teknologiakumppaneiden verkostosta, johon kuuluvat lisäksi omat sisäiset IP- ja ohjelmistokehitysvalmiudet, integraatio-, koulutus- sekä asiantuntijapalvelut, mukaan lukien kestävän kehityksen ja digitaaliset neuvontapalvelut.

 

ARKANCEn tavoitteena on tuoda maailmanluokan ratkaisut kaikille asiakkaille, missä tahansa he ovatkin. strategiamme keskittyy paikalliseen tukeen ja toimitukseen, auttaen asiakkaitaan suunnittelemaan, rakentamaan ja ratkaisemaan tulevaisuuden haasteita.

Työskentelemme yhdessä paremman maailman rakentamiseksi


ARKANCE työllistää yli 1300 työntekijää 50 toimipisteessä ympäri maailmaa noin 32 eri kielellä. Olemme ylpeänä maailman suurin ohjelmistoalan toimittaja. Laaja-alainen kokenut asiantuntijapalvelutiimimme palvelee yli 40 000 asiakasta maailmanlaajuisesti. Yhdistämme paikallisen osaamisen ja maailmanlaajuisen verkoston, joiden ansiosta olemme kansainvälisesti kattava ja paikallisesti vahva. Tavoittelemme huippuluokan asikaskokemusta, jossa asiakkaan kuunteleminen ja ongelmien ratkaisu ovat etusijalla.

Arkance Systems Suomessa


Arkance Systems Finland Oy:ssa me kehitämme prosesseja ja toimitamme teknologiaratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat suunnitella, rakentaa ja ratkaista rakennettua ympäristöä kestävämmin. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen globaalisti, olemme kansainvälinen yritys, jolla on paikalliset juuret. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

 

Arkance Systems Finland Oy on johtavia rakennusalan ohjelmistotaloja Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme alan parhaat rakentamiseen, suunnitteluun ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot ja ratkaisut. Asiakkaitamme ovat rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimistot, tilaajaorganisaatiot sekä asiantuntijayritykset. Vuodesta 2020 lähtien olemme olleet osa ranskalaista Arkance-konsernia, joka on yksi Euroopan johtavista BIM-teknologioiden ratkaisutoimittajista. Arkance Systems Finland työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa.

 

Espoossa Mankkaalla sijaitsevat toimitilamme ovat viihtyisät ja modernit. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja työpisteiden ergonomiaan. Kun nälkä yllättää, toimistolla on aina tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Työntekijöillä on myös mahdollisuus käyttää Hills Business Parkin uutta kuntosalia ja osallistua ohjatuille liikuntatunneille maksutta.

Katseemme on tiukasti kasvussa, siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme!

 Ota Yhteyttä


Täytä lomake ja ota meihin yhteyttä

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia