Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Webinaarit


Opi uutta infran ja talopuolen webinaariemme avulla.

Viimeisin webinaarimme


Näin se tehtiin Autodeskin Construction Cloudilla

Webinaarissa esittelemme miten espanjalainen vaateyritys Inditex (esim. Zara, Bershka, Massimo Dutti) on hallinnut rakennushankkeidensa tietoa ja koordinoinut tietomalleja ja suunnitelmia eri toimijoiden kesken Autodesk Construction Cloudin avulla.

Kerromme:

  • miten keskitettyä yhdistelmämallia on hyödynnetty eri toimijoiden ja suunnittelualojen kesken
  • mitä hyötyjä Inditex on saavuttanut Construction cloudilla
  • miten Arkance ohjelmistotoimittajana on edistänyt tätä prosessia

Lisäksi esittelemme lyhyesti Autodesk Construction Cloud -ohjelmiston ja kerromme esimerkin miten tietomallien koordinointia voidaan tämän avulla helpottaa.

Lopuksi kerromme Arkancesta tiedonhallinnan partnerina. Miten me voimme auttaa asiakkaitamme rakennushankkeiden tiedonhallinnan edistämiseksi ja mitä palveluita tarjoamme siihen.

Webinarin kesto on 30 minuuttia ja vastaamme mielellään myös kaikkiin kysymyksiinne. Ilmoittaudu webinaariin ja saat tietää, miten se tehtiin Autodesk Construction Cloudilla!

Webinaarin pitää Arkance Systemsin ohjelmistoasiantuntija Joona Lehtinen.

Muita menneitä webinaarejamme


AEC Collection 2024 + FORMA – Parhaat palat

Autodeskin AEC Collection tuotteista on julkaistu uudet vuosiversiot 2024. Tule kuuntelemaan webinaaria 15.6.2023, jossa esittelemme mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet Autodesk Civil3D:stä, Autodesk Revit:stä ja Autodesk InfraWorksista. Lisäksi esittelemme Autodeskin uuden Forma tuotteen, joka yhdistää Autodeskin Spacemaker ja FormIt tuotteet samaksi.


Tutustu runsaaseen valikoimaan aikaisempia webinaarejamme selaamalla YouTube soittolistoja

Infra-alan webinaarit:
Talopuolen webinaarit: