Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Webinaarit


Opi uutta infran ja talopuolen webinaariemme avulla.

Tulevat webinaarimme

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan live-webinaariin, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen


Parempaa työmaan hallintaa Be.Smart Site Managementilla

23.5. KLO 10-10.30

Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään Site Managementin käytäntöjä työmaan hallinnassa! Webinaarin jälkeen tiedät, miten voit tehostaa työmaasi tuottavuutta. Esittelemme, miten voimme auttaa asiakkaitamme työmaan hallinnassa ja mitä palveluita tarjoamme tähän tarkoitukseen.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia aiheita, jotka kaikki tukevat tehokasta työmaata:

 • Tutustumme Site Managementin monipuolisiin ominaisuuksiin ja saamme selkeä kuva siitä, miten se voi parantaa projektisi tuottavuutta. 
 • Opimme hallitsemaan työmaa-aineistoja yhdessä paikassa ja päivittämään viimeisimmät toteutusmallit 3D-koneohjauslaitteisiin. Tarkastelemme viimeisimpiä suunnitelmia uusien droneaineistojen kanssa. 
 • Opimme tarkastelemaan vaivattomasti työkoneiden tuottavuutta ja kuorma-autojen kiertoaikoja lastauksesta tyhjennykseen. Raportoimme koneiden todellisia CO2-päästöjä hankkeelta. 
 • Tarkastelemme työkoneilla ja mittalaitteilla mitattuja toteumia verrattuna suunnitelmiin kartalla ja poikkileikkauksissa.

Autodesk Inventorin ja Fusionin uudet ominaisuudet ja toiminnan tehostaminen ARKANCEn Be.Smart -ratkaisuilla

15.5. KLO 10-10.30

Tervetuloa osallistumaan maksuttomaan webinaariimme, jossa tutustutaan Autodesk Inventorin ja Fusionin sekä ARKANCEn Be.Smart Manufacturing -tuoteperheen tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä uusiin ominaisuuksiin. Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

Autodesk Inventor 2025:

 • Uudet ominaisuudet, jotka on suunniteltu erityisesti ohutlevysuunnitteluun sekä osien ja kokoonpanojen mallintamiseen. Saat kattavan katsauksen siihen, miten nämä päivitykset voivat tehostaa suunnittelutyötäsi ja parantaa tuottavuutta.

Autodesk Fusion:

 • Viimeisimmät päivitykset, jotka liittyvät tiedon hallintaan ja suunnitteluun. Uudistusten avulla voit optimoida suunnitteluprosessin ja hallita projektin tietoja entistä tehokkaammin.

Be.Smart Manufacturing -tuoteperhe:

 • T4I (Inventorin käytön tehostaminen).
 • Publisher4VLT (automatisoitu tietojen julkaiseminen Autodesk Vault Professional -järjestelmään).
 • ERP Connector (Vault Professionalin ja yrityksen ERP järjestelmien integroiminen).
 • Spare Parts Catalog (pilvipohjainen varaosakirjasto helppoon varaosien hallintaan ja tilaamiseen).

AEC Collection 2025 – Parhaat palat

13.6. KLO 10-10.30

Autodeskin AEC Collection tuotteista on julkaistu uudet vuosiversiot 2025. Tule kuuntelemaan webinaaria torstaina 13.6.2024, jossa esittelemme mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet Autodesk Civil3D:stä, Autodesk Revit:stä, Autodesk InfraWorksista ja Formasta. Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

 • FORMA tarjoaa tehokkaan tavan hakea lähtöaineistoa, kuten maanpintamallit, helpottaen suunnittelutyötäsi
 • Civil 3D on kattava työkalu aluesuunnitteluun, mukaan lukien rakennusalan tasauksen suunnittelu
 • Revit puolestaan mahdollistaa tarkan talosuunnittelun alueesi tarpeisiin.
 • Autodesk Docs auttaa sinua jakamaan ja hallitsemaan tietoa eri osapuolten välillä vaivattomasti. Lisäksi voit hyödyntää ARKANCE-palveluita ja Be.Smart-lisäosia maksimoimaan tuottavuutesi.

Viimeisin webinaarimme


Näin se tehtiin Autodeskin Construction Cloudilla

Webinaarissa esittelemme miten espanjalainen vaateyritys Inditex (esim. Zara, Bershka, Massimo Dutti) on hallinnut rakennushankkeidensa tietoa ja koordinoinut tietomalleja ja suunnitelmia eri toimijoiden kesken Autodesk Construction Cloudin avulla.

Kerromme:

 • miten keskitettyä yhdistelmämallia on hyödynnetty eri toimijoiden ja suunnittelualojen kesken
 • mitä hyötyjä Inditex on saavuttanut Construction cloudilla
 • miten Arkance ohjelmistotoimittajana on edistänyt tätä prosessia

Lisäksi esittelemme lyhyesti Autodesk Construction Cloud -ohjelmiston ja kerromme esimerkin miten tietomallien koordinointia voidaan tämän avulla helpottaa.

Lopuksi kerromme Arkancesta tiedonhallinnan partnerina. Miten me voimme auttaa asiakkaitamme rakennushankkeiden tiedonhallinnan edistämiseksi ja mitä palveluita tarjoamme siihen.

Webinarin kesto on 30 minuuttia ja vastaamme mielellään myös kaikkiin kysymyksiinne. Ilmoittaudu webinaariin ja saat tietää, miten se tehtiin Autodesk Construction Cloudilla!

Webinaarin pitää Arkance Systemsin ohjelmistoasiantuntija Joona Lehtinen.

Muita menneitä webinaarejamme


AEC Collection 2024 + FORMA – Parhaat palat

Autodeskin AEC Collection tuotteista on julkaistu uudet vuosiversiot 2024. Tule kuuntelemaan webinaaria 15.6.2023, jossa esittelemme mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet Autodesk Civil3D:stä, Autodesk Revit:stä ja Autodesk InfraWorksista. Lisäksi esittelemme Autodeskin uuden Forma tuotteen, joka yhdistää Autodeskin Spacemaker ja FormIt tuotteet samaksi.


Tutustu runsaaseen valikoimaan aikaisempia webinaarejamme selaamalla YouTube soittolistoja

Infra-alan webinaarit:
Talopuolen webinaarit: