Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AGACAD-koulutukset

Toimiala Kiinteistö
Taso Perustaso
Kesto Päätettävissä itse

AGACAD on alansa johtava BIM-ohjelmistojen kehittäjä, ja tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään ohjelmistojamme täysimääräisesti ja parantamaan suunnitteluprosessejasi.

AGACAD-koulutukset

Koulutuksemme kattavat laajan kirjon aiheita, kuten AGACADin Revit®-laajennukset, CAD-, CAM- ja CNC-ohjelmistot, 3D-mallinnuksen ja tiedonhallinnan. Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa BIM-suunnittelua tai haluat syventää nykyisiä taitojasi, meillä on koulutusohjelma, joka vastaa tarpeitasi.

Koulutuksemme tarjoavat käytännönläheistä opetusta, jossa keskitytään todellisiin suunnitteluprojekteihin ja haasteisiin. Asiantuntevat kouluttajamme ovat kokeneita BIM-asiantuntijoita, jotka jakavat arvokasta tietoa ja vinkkejä, joiden avulla voit tehostaa suunnittelutyötäsi ja saavuttaa parempia tuloksia.

AGACADin koulutusten avulla opit hyödyntämään ohjelmistojamme monipuolisesti, oli kyse sitten suunnittelusta, mallinnuksesta, dokumentoinnista tai tuotannon optimoinnista. Saat kattavan ymmärryksen työnkulusta ja prosesseista, joiden avulla voit hyödyntää ohjelmistojamme tehokkaasti ja saumattomasti.

Investoimalla AGACADin koulutuksiin varmistat, että olet ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja tekniikoista. Pystyt parantamaan tuottavuuttasi, vähentämään virheitä ja saavuttamaan parempia tuloksia suunnitteluprojekteissasi. Liity mukaan AGACADin koulutuksiin ja ota BIM-suunnittelusi seuraavalle tasolle!

Pyydä tarjous sivun lomakkeella.

Lähikoulutus

Verkkokoulutus

Aiheeseen liittyvää

Olen kiinnostunut koulutuksesta

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia