Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud on pilvipohjainen rakentamisen hallintaohjelmistoalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia rakennusalan ammattilaisille tehokkaampaan projektien hallintaan.

 • Yhdistä projektin eri osapuolet ja tiedot saumattomasti läpi hankkeen elinkaaren 
 • Kommentoi ja tarkastele selainpohjaisesti tietomalleja vaivatta 
 • Mallinna projektiesi työnkulku oikein ja helpota tiedon jakamista 

Pidä rakennusprojektin kaikki langat käsissäsi

Autodesk Construction Cloud on pilvipalveluna toimiva ohjelmistokokonaisuus, joka kattaa kaikki tarpeet rakennusprojektin eri vaiheissa. ACC yhdistää rakennusprojektin aikana työnkulut, tiimit ja tiedot, jotta voidaan vähentää riskejä, maksimoida tehokkuus ja lisätä voittoja. Kun kaikki rakentamisen aikainen tieto löytyy yhdestä paikasta, projektin aikaisempiin tietoihin voidaan palata ja ylläpito helpottuu. 

Construction Cloud -ympäristöön kuuluu viisi tuotetta:

 • Autodesk Docs
 • Autodesk BIM Collaborate Pro
 • Autodesk BIM Collaborate
 • Autodesk Build
 • Autodesk Takeoff

Toimiston ja kentän yhdistäminen koko rakennusprojektin elinkaaren ajan parantaa tiedonkulkua hankkeen sidosryhmien välillä, jolloin vältetään jälkityöt tai virheet kentällä ja parannetaan tiedonhallintaa. 

Autamme Construction Cloud -ympäristön käyttöönotossa koulutus ja tukipalveluilla, jotta osaat hyödyntää juuri oikeita ohjelmistoja tarpeessasi. Yhdessä voimme optimoida ohjelmistoportfoliosi tehokkaaksi nykyvaatimukset täyttäväksi kokonaisuudeksi, jolla voitat kaikki suunnitteluprojektien tuottamat haasteet. Autodeskin pitkäaikaisena kumppanina tunnemme toimialaan liittyvät tarpeet ja osaamme auttaa ongelmatilanteissa. 

Suunnittele

Autodesk Construction Cloudin suunnittelutyökalujen avulla arkkitehdit, insinöörit ja muut projektiryhmät voivat tehdä yhteistyötä keskitetyissä ja jaetuissa suunnitelmissa reaaliaikaisesti. Ammattilaisten suunnittelutyökalut yhdistettynä Autodeskin tiedonhallintaratkaisuihin luovat voittamattoman ratkaisun tiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen koko projektin ajalle. Yhteistoiminnallista alustaa voidaan jakaa ja mukauttaa koko hankkeen ajan. 

Hallitse

Projektinhallintatyökalut, mukaan lukien aikataulutus, budjetin seuranta, muutosten hallinta ja ongelmien seuranta. Näiden työkalujen avulla tiimit pysyvät ajan tasalla projektin etenemisestä ja varmistavat, että projektit toimitetaan aikataulussa ja budjetissa. Autodesk Construction Cloud sisältää työkaluja kentänhallintaan, kuten ajanseurantaan, kenttäraportteihin ja työtilauksiin. Nämä työkalut auttavat kenttätiimejä pysymään organisoituneina ja varmistamaan, että työt tehdään tehokkaasti ja vaadittujen laatuvaatimusten mukaisesti. 

Raportoi

Alusta tarjoaa kehittyneitä analytiikka- ja raportointityökaluja, jotka auttavat tiimejä seuraamaan projektien suorituskykyä, tunnistamaan trendejä ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Tiimit voivat luoda mukautettuja raportteja ja koontitauluja, mikä helpottaa projektin edistymisen tiedottamista sidosryhmille.

Kysy tarjous

Tilaus

Autodesk Docs

Autodesk Docs tarjoaa keskitetyn pilvipohjaisen ratkaisun tiedostojenhallintaan. Autodesk Docs on mahdollista ostaa erillisenä palveluna tai hankkimalla AEC Collection -ohjelmistopaketin tai minkä tahansa muun Construction Cloud moduulin, jotka sisältävät myös Docs käyttöoikeuden. Autodesk Docsissa voit määrittää hankkeen eri osapuolille ja henkilöille oikeuksia heidän tarpeiden ja tehtävien perusteella. Selainpohjaisella palvelulla on myös mahdollista käsitellä tietopyyntöjä tehokkaasti ja liittää niihin tarvittavat dokumentit referensseiksi. Selaimessa voi myös tarkastella projektiin liittyviä tehtäviä ja ratkaistavia ongelmia keskitetystä Issues-listasta. 

Autodesk Docs tukee yli 50:tä eri tiedostotyyppiä. Docs ympäristössä on mahdollista esimeriksi kommentoida pdf ja dwg tiedostoja, sekä tehdä muokkauksia Microsoft Office tiedostoihin kuten Wordiin ja Exceliin. Lisäksi Autodesk Docsissa on mahdollista tehdä revisiovertailua esim. pdf, dwg ja revit tiedostoilla. Näin kaikkien projektin osapuolten on helppoa seurata revisioiden välisiä muutoksia selaimessa. Autodesk Docs tuo tiedostot ja tiedostojen katselemisen kaikkien osapuolten saataville selaimessa ilman tarvetta erillisille katseluohjelmistoille. Autodesk Docs tehostaa työskentelyä, kun kaikkia tiedostoja voi käsitellä samassa paikassa, ja tehtävät ja havainnot voidaan sähköpostikeskusteluiden sijasta ratkaista yhteisellä alustalla. 

 

Autodesk BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro korvaa aikaisemman BIM 360 Design -palvelun. Palvelu yhdistää Revit-, Civil 3D- ja AutoCAD Plant 3D -käyttäjät, tiedostot ja prosessit saumattomasti. BIM Collaborate Pro mahdollistaa pilvipohjaisen yhteistyöskentelyn tietomallissa eri suunnittelijoiden välillä. Suunnittelijat voivat työskennellä samassa Revit-mallissa reaaliajassa, mikä parantaa yhteistyötä ja helpottaa hankkeen suunnittelun koordinointia. Autodesk BIM Collaborate PRO sisältää myös Autodesk Construction Cloud Docs käyttöoikeuden. BIM Collaborate PRO sisältää myös BIM 360 Design -palvelun, joka tarkoittaa, että BIM 360 ympäristöön perustettuja projekteja on mahdollista jatkaa ja tarkastella kuten ennenkin. 

Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate -palvelu tekee tietomallien törmäystarkastelun puolestasi, ja voit helposti luoda havaintoja ja tehtäviä törmäystarkastelun tuloksista. Törmäystarkastelun lisäksi voit itse tarkastella suunnitelmia ja liikkua tietomalleissa selaimella. Lisäksi Autodesk BIM Collaborate sisältää Autodesk Construction Cloud Docs ratkaisun projektien tiedonhallintaan. 

Autodesk Build

Autodeskin Build on rakennustyömaan johdon työkalu käytännön toteutukseen ja projektinhallintaan. Hankkimalla Autodesk Construction Cloud Buildin saat myös käyttöoikeuden Autodesk Construction Cloud Docs palveluun. Autodeskin Buildilla on mahdollista hallita kaikkia suunnitteluun, laatuun ja turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä yhdessä paikassa. Tiedon jakaminen työmaalta suunnittelijoille ja muille sidosryhmille on helppoa projektin keskitetyn kuvapankin avulla. Selainpohjaisessa ratkaisussa on myös mahdollista tehdä tietopyyntöjä hankkeen eri osapuolille ja seurata hyväksyntäprosessien etenemistä. 

Sheets-toiminnon avulla varmistetaan, että kaikilla osapuolilla on tarvittavat tiedostot ja niide uusimmat versiot käytössään. Lisäksi tiedostojen ja suunnitelmien kommentointi onnistuu selaimessa merkintätyökalujen avulla. Buildin avulla voi myös tarkastella 3D-rakennusmalleja puhelimella esimerkiksi työmaalla. 

Buildilla voi määritellä hankkeen tarpeiden mukaiset laatu- ja turvallisuuslomakkeet ja varmistaa että kaikki vaadittava tieto työmaalta tulee kerättyä. Tarkastuslistat voi täyttää puhelimella työmaakierroksen aikana ja liittää havaintoihin tarvittavat lisätiedot, kuten kuvat tai muistiinpanot. Cost-ominaisuuden avulla on mahdollista pitää kirjaa hankkeen lisä- ja muutostöistä ja seurata miten ne vaikuttavat hankkeen budjettiin. 

Autodesk Takeoff

Autodesk Takeoff on ratkaisu määrälaskentaan 2D- ja 3D-tiedostoista. Kun siirrät projektidokumentit pilveen, kaikilla tiimin jäsenillä on pääsy tarvittaviin tiedostoihin. 2D-tiedostoissa voit mitata erilaisia määriä sekä käyttää kaavoja tehostaaksesi määrälaskentaa entisestään. Määrälaskennan tekeminen 3D-tietomalleista säästää aikaa, kun useita 2D-dokumentteja ei tarvitse laskea erikseen. Voit tuoda Autodesk Takeoffiin esimerkiksi yrityksen oman tai Talo 2000-nimikkeistön laskennan pohjalle.

Näin se tehtiin Autodeskin Construction Cloudilla:

Tutustu alta kuinka suunnittelun yhteistyö tietomalllissa onnistuu Construction Cloud -alustalla:

Katso kuinka projektityötä voidaan tehostaa Autodeskin pilvipalveluiden avulla:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

  Valintasi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Close