Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

M-Files


M-Files on ratkaisu tiedonhallinnan ongelmiin

M-Files

M-Files on johtava älykkään tiedonhallinnan ratkaisujen tarjoaja, joka auttaa organisaatioita hallitsemaan ja hyödyntämään tietoa tehokkaasti. Yhtiön visiona on tehdä tiedonhallinnasta saumatonta ja intuitiivista kaikissa organisaatioissa. M-Filesin innovatiiviset ratkaisut perustuvat ainutlaatuiseen älykkään metadatan tekniikkaan, joka mahdollistaa tiedon löytämisen, luokittelun ja jakamisen huomattavasti perinteisiä järjestelmiä tehokkaammin. m-Filesin avulla organisaatiot voivat vähentää manuaalista tiedonhallintaa ja prosesseja, parantaa työnkulkuja ja tehostaa päätöksentekoa.

M-Filesin ratkaisut kattavat laajan valikoiman toimialoja ja soveltuvat yrityksille kaiken kokoisissa organisaatioissa. Ohjelmisto integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin, kuten sähköpostiin, CRM:ään ja ERP:hen, mikä mahdollistaa tehokkaan tiedonkäsittelyn ja tiedonkulun eri toimintojen välillä. Yksi m-Filesin keskeisistä vahvuuksista on sen älykkäät automaatiomahdollisuudet. Ohjelmisto pystyy automatisoimaan manuaalisia prosesseja, kuten tiedostojen luokittelua ja metadatan syöttämistä, mikä vapauttaa aikaa ja resursseja tärkeämpiin tehtäviin. Lisäksi m-Files tarjoaa vahvan tietoturvan ja noudattaa tiukkoja tietosuojastandardeja, jotta organisaatiot voivat luottaa tiedon turvallisuuteen.

M-Filesin asiakaskunta koostuu lukuisista maailmanlaajuisista yrityksistä eri toimialoilta, kuten finanssi, terveydenhuolto, valmistus ja julkishallinto. Yritys on tunnettu asiakaslähtöisestä lähestymistavastaan ja tarjoaa kattavan tuen asiakkailleen alusta alkaen. Yrityksen ratkaisut ovat auttaneet organisaatioita parantamaan tiedonhallinnan tehokkuutta ja tuottavuutta. M-Filesin tavoitteena on jatkuvasti kehittää innovatiivisia ratkaisuja vastaamaan organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin ja auttaa niitä menestymään tiedon keskellä.

Arkance Systems on M-Filesin Premier Reseller.