Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AS Soundings Editor ohjelmistopaketti

AS Soundings Editor on käyttöliittymä pohjatutkimusrekisteriin, johon pohjatutkimusaineisto talletetaan. Tallettaminen tapahtuu lukemalla infra-pohjatutkimusformaatin mukaisia tiedostoja. AS Soundings Editoria voidaan käyttää yksistään tai AS Soundingsin kanssa.

Tutustu tuotteeseen

 

 

Asennus

Ohjelmaversio 6.2 on ladattavissa oheisesta linkistä. Pura paketti väliaikaiskansioon, asennuksen aloittamiseksi aja tiedosto AS SoundingsEditor 6.exe. Paketissa mukana myös versiotiedote ja asennusohje. Huom! Version 6.2 ominaisuuksien käyttö vaatii tietokantaversion 18.00.16. 

Päivityksestä tai asennuksesta lisätietoja tukipalvelustamme. Jos käyttäjällä on työasemallaan Soundings Editorin versio 5.0 tai uudempi, asentuu Soundings Editor 6.2 suoraan edellisen version päälle. 5.0 versiota aikaisemmat versiot tulee poistaa ennen asennusta.  

Katso julkaisutiedot 

Lataa ohjelmisto

Asennus

Ohjelmaversio 6.0 on ladattavissa oheisesta linkistä. Pura paketti väliaikaiskansioon, asennuksen aloittamiseksi aja tiedosto AS SoundingsEditor 6.0.exe. Paketissa mukana myös versiotiedote ja asennusohje.Huom! Version 6.0 ominaisuuksien käyttö vaatii tietokantaversion 18.00.16.
Päivityksestä tai asennuksesta lisätietoja tukipalvelustamme. Jos käyttäjällä on työasemallaan Soundings Editorin versio 5.0 tai uudempi, asentuu Soundings Editor 6.0 suoraan edellisen version päälle. 5.0 versiota aikaisemmat versiot tulee poistaa ennen asennusta.

Katso julkaisutiedot.

Lataa

Aiheeseen liittyvää

Ota yhteyttä lataukseen liittyen

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia