Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

GeoCalc ohjelmistopaketti

GeoCalc on laskentaohjelmisto päivittäiseen geotekniseen suunnitteluun ja se täyttää keskeiset geoteknisen laskennan vaatimukset. Tuote on suunniteltu suomalaisten suunnittelijoiden tarpeisiin. Kokonaisuuteen kuuluvat moduulit painuma-, tukiseinä-, stabiliteetti- ja paalulaskentaa varten.

Tutustu tuotteeseen

Arkance Systems Finland Oy
14.12.2023 

GeoCalc 6.0 versioon tehdyt muutokset: 

Uusin ohjelmistoversio sisältää Eurokoodi-, sekä parametrisoidunlaskennan. Versio sisältää myös korjauksia havaittuihin poikkeamiin edellisessä versiossa. 

  • Holixa-lisensointi.  
  • Parametrisoitulaskenta normal ja log-normal jakaumalla. 
  • Eurokoodilaskenta, jossa voidaan laskea Murtorajatila -laskenta kokonaisvarmuus -menetelmällä, murtorajatila -laskenta osavarmuus -menetelmällä, sekä käyttörajatila -laskenta. Lisäksi murtorajatila -laskennassa osavarmuus -menetelmällä voidaan valita, käytetäänkö Ympäristöministeriön vai Väyläviraston ohjeistusta. 

Katso täydet julkaisutiedot. 

Asennus 

GeoCalc 6.0 on ladattavissa oheisesta linkistä. Latauslinkin takaa pääset käsiksi myös julkaisutietoihin ja asennusohjeeseen. Aikaisemmin asennetut GeoCalc versiot, eivät ole asennuksen jälkeen käytettävissä. Samalla työasemalla käytettävä Soundings Editor on päivitettävä vähintään versioon 5.2. 

 Lataa ohjelmistopaketti

Lataa uusin ohjelmistoversio. Ohjeet välilehdellä GeoCalc 6.0.

Aiheeseen liittyvää

Ota yhteyttä lataukseen liittyen

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia