Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AutoCAD LT

AutoCAD LT on ammattilaisten suosima ohjelmisto, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia tarkan 2D-geometrian hallintaan. Voit suunnitella, piirtää ja muokata monimutkaisia piirustuksia vaivattomasti ja luotettavasti.

  • Luokkansa parhaat ominaisuudet 2D suunnitteluun
  • Monipuoliset työkalut suunnitemien muokkaamiseen ja merkintään
  • Helposti mukautettavissa ja automatisoitavissa rutiineihin työnkulkuihin

Tehokasta 2D-suunnittelua

AutoCAD LT on tehokas ja helppo ratkaisu 2D tietokoneavusteiseen CAD suunnitteluun. AutoCAD LT sopii arkkitehdeille, insinööreille, suunnittelijoille ja muille rakennusalan ammattilaisille.

Ohjelmisto mahdollistaa tarkan 2D-suunnittelun ja luonnostelun kattavien työkalujen avulla. Monipuoliset muokkaus-, suunnittelu- ja merkintätyökalut tekevät geometrian luomisesta ja muokkaamisesta intuitiivista ja tehokasta. Voit tarkentaa yksityiskohtia, mitata etäisyyksiä, luoda tarkkoja linjauksia ja muokata objekteja joustavasti.

Lisäksi ohjelmistosta löytyvät kattavat merkintätyökalut tekstien, viiteviivojen ja taulukoiden lisäämistä varten. AutoCAD LT on oikea valinta, mikäli suunnittelu perustuu 2D-suunnitelmiin eikä tarvetta 3D-mallinukselle ole. AutoCAD LT:llä voi myös kommentoida ja muokata DWG tiedostoja mihin useimmat ilmaiset DWG-katseluohjelmistot eivät riitä.

Helpota työnkulkuasi

AutoCAD LT:n käyttöliittymä on suunniteltu helpottamaan työnkulkujasi. Voit mukauttaa käyttöliittymän omien tarpeidesi mukaan ja luoda pikakuvakkeita yleisimmin käytetyille toiminnoille. Näin voit työskennellä nopeammin ja tehokkaammin.

Ohjelman AutoLISP-ohjelmointikieli antaa sinulle mahdollisuuden automatisoida työnkulkuja ja luoda rutiineja, jotka säästävät aikaa ja tehostavat työskentelyäsi. Voit luoda omia toiminnallisuutta, joka automaattisesti toistaa tiettyjä tehtäviä ja vapauttaa sinut rutiinitöistä.

 

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close