Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Cut Opening

AGACAD Cut Opening on BIM-ohjelmisto, joka on suunniteltu tarkkojen läpivientien luomiseen Revit-mallissa. Edistyneiden ominaisuuksien, kuten törmäysten tunnistuksen, automaattisten läpivientien ja mukautettujen asetusten ansiosta voit olla varma, että läpiviennit ovat tarkkoja ja täsmällisiä.

 • Automatisoi läpivientien kuten reikävarausten luominen Revit-malleihin, mikä säästää aikaa ja vähentää virheriskiä
 • Aina oikein mitoitettu ja sijoitettu läpivienti luotettavien algoritmien ja mallinnusominaisuuksien avulla
 • Saumaton integraatio Revitin ja muiden AGACAD-tuotteiden kanssa mahdollistaa virtaviivaiset prosessit

Nopea läpivientien luominen

Cut Opening on Revit-lisäosa, jota käytetään mallin aukotuksien ja läpivientien luomiseen ja hallintaan. Aukkoja voidaan luoda kanavien, putkien, kaapelihyllyjen ja johtojen leikkauskohtiin, joissa ne leikkaavat seiniä, lattioita, kattoja tai muita elementtejä. Tällä edistyksellisellä BIM-ratkaisulla voidaan luoda muokattuja läpivientejä. Työkalu mahdollistaa nopeamman suunnittelun ja piirustuksien luomisen sekä paremman tarkkuuden, jolla varmistetaan tarkat mm. tarkat materiaalimäärät. AGACAD Cut Opening lisäosa on yhteensopiva Autodesk Revit 2023, 2022, 2021, 2020 kanssa.

Cut Opening työkalun törmäystarkastelu tarkistaa tiedot nykyisestä tai linkitetystä mallista tai IFC-mallista, jotta tieto törmäysten sijainnista, tyypistä ja syvyydestä saadaan selville. Työkalu käyttää ennalta määriteltäviä leikkausetäisyyksiä ja siirtymiä aukkojen luomiseen ja mahdollistaa jopa 1000 aukon luomisen automaattisesti yhdellä klikkauksella. Kuten muissakin AGACADin työkaluissa, kaikki määritykset voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten ja jakaa eri käyttäjien kesken.

Vältä virheitä

Ohjelmiston avulla LVI- ja rakennesuunnittelijat sekä arkkitehdit voivat varata paikat läpivienneille sijoittamalla Revitin ‘Void’ -familyja projektiin. Sen avulla on mahdollista hallita kaikkia aukkoja yhdellä hallintaikkunalla ja samalla antaa muiden projektin osallistujien tarkastella, hyväksyä tai hylätä aukotukset ja tarvittaessa kommentoida niitä.

Cut Opening voi myös lisätä esim. palopellit törmäystarkastelusta saatujen tietojen ja rakenneosien paloluokitusten mukaisesti. Se voi myös lisätä rakenteellisia aukkoja kantaviin seiniin jopa silloin, kun arkkitehtoniset seinät, ikkunat ja ovet ovat erillään rakennemallista.

Cut Opening -työkaluun luottavat tuhannet arkkitehdit, insinöörit ja rakennusalan ammattilaiset ympäri maailmaa. Ammattilaisista koostuvan asiakastukemme ja koulutuspalveluidemme ansiosta voit olla varma, että saat tarvitsemasi tiedot ja resurssit, jotta saat ohjelmistosta kaiken irti.

Ota yhteyttä

Tilaus

Monipuolinen työkalu läpivienteihin

 • Luo automaattisesti aukkoja, joissa kanavat, putket, kaapelihyllyt tai johtokourut leikkaavat seiniä, lattioita, kattoja, palkkeja tai pilareita.
 • Lisää automaattisesti aukkoja, joilla on ennalta määritetyt koot LVI-linjapohjaisten elementtikokojen ja järjestelmäluokitusten mukaisesti.
 • Yhdistää aukkoja automaattisesti ennalta määritettyjen kokoonpanojen mukaisesti.
 • Lisää palokatkot automaattisesti, jos kanavat törmäävät paloluokiteltujen seinien, lattioiden tai kattojen kanssa.
 • Lisää reikävaraukset eri suunnittelualojen malleihin.

Cut Opening on kehitetty parhaiden kansainvälisten käytäntöjen ja Revitin huippukäyttäjien kokemusten perusteella. Työkalu kehitetään myös jatkuvasti eteenpäin käyttäjien palautteiden perusteella. Cut Opening Revit-lisäosa havaitsee törmäykset ja lisää tarvittavat aukot malliin. Työkalu lisää myös palokatkot paloluokiteltuihin seiniin ja aukot rakennemalleihin, joihin on linkitetty arkkitehtonisia ikkunoita tai ovia sisältävä referenssimalli. Määrittele vain oikeat säännöt ja anna Cut Openingin tehdä loput!

Työkalu soveltuu arkkitehtien, sekä rakenne- ja LVI-suunnittelijoiden käyttöön nopeuttaen törmäysten havaitsemista ja läpivientien luomista.

Yhteistyöskentely:

 • Työkalu hyödyntää Revitin törmäystarkastelun tuottamaa .html tiedostoa.
 • Tallennettavien .xml-tiedostojen avulla voit jakaa reikävarauksia arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden ja LVI-insinöörien kanssa.
 • Työkalu tukee törmäystarkastelua mallin ja siihen linkitettyjen mallien tai IFC-tiedostojen välillä.
 • Vie tiedot ulkoiseen ohjelmistoon.

Yhteensopivuus:

 • Työkalusta löytyy ennalta määritellyt aukon muodot, koot ja liittymiskorkeudet LVI komponentin koon mukaan.
 • Malli- ja aukkomuutoksia on mahdollista hallita yhdellä napsautuksella.

Tehokkuus:

 • Läpivientien automaattinen merkitseminen.
 • Aukkojen korkeusaseman automaattinen laskenta.
 • Elementtien helppo lajittelu ja merkitseminen haluttuihin järjestyksiin tai sarjoihin.
 • Ristiriitojen ja törmäyksien reaaliaikainen havaitseminen ja muuttaminen.

Lataa AGACAD Revit lisäosien maksuttomat kokeiluversiot jättämällä yhteystietosi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

  Valitsemasi ohjelmisto

  Valintasi

  Formation

  Service

   Valintasi

   * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   Close