Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

M-Files

M-Files mahdollistaa liiketoiminnan tehokkaan ja älykkään tiedonhallinnan. M-Filesin avulla voit unohtaa perinteiset kansiorakenteet ja siirtyä moderniin tietojen hallintaan, joka perustuu metatietoihin.

  • Parempi tiedonhallinta ja löydettävyys suuriin tietomääriin metatietojen avulla
  • Parempi projektienhallinta helposti integraatioiden, jaettavien dokumenttien ja avoimen versiohistorian avulla
  • Parempi yhteistyö ja kommunikointi yrityksen osapuolien välillä

Tehokkaampaa dokumenttienhallintaa

M-Files on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön modernin tietojenhallintaratkaisun. Ohjelmisto tarjoaa monipuoliset työkalut liiketoiminnan tietojen hallintaan ja auttaa yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia. Ohjelmisto tallentaa yhden, aina ajan tasalla olevan version jokaisesta organisaation dokumentista. Työnkulut, kuten suunnitelmien, spesifikaatioiden, ehdotusten ja piirrosten hyväksynnät, on helppo automatisoida. Tietojen tarkastaminen, hyväksyntä, tallentaminen ja jakaminen onnistuu millä tahansa laitteella. 

Helppo tiedon jakaminen

M-Filesin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja sen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen. Ohjelmiston avulla voit helposti hallita ja jakaa dokumentteja, hallita projektin elinkaarta ja seurata liiketoiminnan avainlukuja. M-Files integroituu moniin liiketoiminnassa käytettyihin järjestelmiin esimerkkinä Office 365 -ympäristö ja Googlen ratkaisut. Integraatioiden avulla yrityksen kaikki tieto on mahdollista hallinnoida yhden ratkaisun kautta. Kaikki tieto yhdessä näkymässä. Lue lisää M-Filesin integraatioista. 

Arkance Systems pyrkii parantamaan M-Filesin yhteiskäyttöä eri suunnitteluohjelmien välillä hiomalla prosesseja kuntoon ja rakentamalla integraatioita. Tarjoamme myös valmiiksi rakennettuja prosesseja ja määrityksiä, jotka on tehty tukemaan suunnittelua ja rakentamista asiantuntijoidemme toimesta. Ota seuraava askel kohti tehokkaampaa tiedonhallintaa ja tutustu M-Filesin ominaisuuksiin tarkemmin jo tänään.

Ota yhteyttä

Tilaus

Monipuolinen tuki tiedostoille ja integraatioille

M-Filesin avulla voidaan tehostaa niin suunnittelua kuin rakentamista. M-Files tukee laajalti eri tiedostoformaatteja. AutoCAD-integraatio mahdollistaa tuen xref-tiedostoille, haut DWG-tiedostoista, DWG-kuvien esikatselun sekä M-Filesin ominaisuuksien lisäämisen AutoCAD-piirustuksiin. M-Filesin avulla voit automatisoida myös prosesseja, esimerkiksi luomalla aineistokokoelmia ja –luetteloita metatietojen avulla nappia painamalla. Metatietojen avulla voidaan myös luoda käyttäjiä palvelevia näkymiä, joiden avulla voidaan käyttäjäkohtaisesti näyttää häntä koskevat tiedostot, jolloin tiedonlöydettävyys paranee. 

M-Filesin avulla yritykset voivat integroida eri tietojärjestelmät, kuten CRM-, ERP- ja DMS-järjestelmät, yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä mahdollistaa kaikkien tietojen hallinnan yhdestä paikasta, mikä helpottaa päätöksentekoa ja tehostaa työskentelyä. Integrointimahdollisuudet mm. Microsoft Office -sovelluksiin, Googleen ja verkkolevyille helpottaa tiedon jakamista ja käyttöä yrityksen eri toimintojen välillä. 

M-Files tarjoaa versionhallinnan, joka mahdollistaa tietojen historiatiedon seurannan. Versionhallinnan avulla käyttäjät voivat helposti palauttaa aiemmat versiot tietokannoista ja dokumenteista sekä verrata eri versioita keskenään. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close