Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Revit

Autodesk Revit on tehokas suunnittelutyökalu arkkitehtuurin, talotekniikan ja rakennetekniikan ammattilaisille parempien rakennusten ja infrastruktuurien luomiseen. Markkinoiden paras BIM-ohjelmisto mahdollistaa muotojen, rakenteiden ja järjestelmien mallintamisen 3D-muodossa parametrisella tarkkuudella helposti. 

  • Intuitiivinen ja tehokas BIM-suunnittelu vaivatta 
  • Tee nopeita muutoksia parametristen objektiivien avulla 
  • Yhteistyö ja tiedonjakaminen tehokasta yhden yhteisen mallin avulla 

Autamme Revit tuotteen käyttöönotossa koulutus ja tukipalveluilla, jotta voit hyötyä ohjelmistosta parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä voimme optimoida ja automatisoida suunnittelu- ja rakentamisprosesseja kohti parempaa ja helpompaa tulevaisuutta. Autodeskin pitkäaikaisena kumppanina tunnemme toimintatavat ja osaamme auttaa ongelmatilanteissa. 

Tutustu Revit koulutuksiimme

Autodesk Revit on välttämätön työkalu kaikille, jotka haluavat luoda laadukkaita rakennuksia ja infrastruktuureja tehokkaasti ja nopeasti. 3D-pohjainen mallintaminen mahdollistaa erilaisten simulointien ja analyysien tekemisen. Lisäksi todellisuutta vastaavassa tietomallissa materiaalimääriä tai muita tietoja kuten pinta-aloja tai tilaavuuksia on helppo seurata. Ohjelmisto on saatavilla yksittäisenä tuotteena, sekä osana Autodesk AEC toimialakokonaisuutta. Arkance Systems Finland tarjoaa Revit aloituspohjan, joka nopeuttaa Revitin käyttöönottoa. 

Revitillä suunnittelu on parametrista mikä tarkoittaa, että eri elementtejä on mahdollista muokata hyvin yksityiskohtaisesti. Parametrit sisältävät laskennallista dataa, jotka määrittävät elementtien ulkoasun, toiminnallisuuden, käyttäytymisen mallissa sekä niiden sisältävän informaation. Parametrisuuden ansiosta elementit ovat myös loogisesti liitetty toisiinsa, eli esimerkiksi lattiaan tehtävät muutokset vaikuttavat automattisesti siihen liitettyihin rakenteisiin kuten pilareiden korkeuteen. 

Lisäksi Autodesk AEC collectionin käyttäjät voivat hyödyntää Revitin generatiivista suunnittelua selvittämään erilaisia vaihtoehtoja asetettujen tavoitteiden avulla. Revittiin voi myös tuoda malleja ja tiedostoja muista ohjelmista, kuten AutoCadista, tai SketchUpista. 

Lataa ilmainen kokeiluversio

Ota yhteyttä

Tilaus

3D-mallinnus: Autodesk Revit mahdollistaa yksityiskohtaisten 3D-mallien luomisen. BIM-viitekehyksessä 3D-malliin lisätään tietoja ja tuoteominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat suunnitella rakennuksen kaikkia osia tarkasti ja parametrisesti. Ohjelmisto sisältää monipuolisia työkaluja rakenteiden, järjestelmien ja komponenttien mallintamiseen. Revitin avulla luot tarkan 3D-mallin, joka sisältää piirustukset, asiakirjat, yleiskuvat ja osaluettelot.

Dokumentointi: Revit helpottaa suunnitelmien dokumentointia, sillä se mahdollistaa suunnitelmien, korkeuserojen, aikataulujen ja leikkausten tarkistamisen reaaliajassa. Muutosten tekeminen suunnitelmiin on helppoa ja nopeaa, jolloin virheet vähenevät ja projekti etenee sujuvasti. Selkeämpi näkemys projektista vähentää virheiden määrää, jolloin kustannukset laskevat.

Yhteistyö: Revit tarjoaa monipuoliset työkalut monialaisten tiimien yhteistyöhön. Useat käyttäjät voivat työskennellä samassa projektissa samaan aikaan, ja ohjelmisto pitää huolen, että kaikki muutokset tallentuvat automaattisesti. Revit mahdollistaa myös tiedonjakamisen ja kommunikoinnin eri tiimien välillä.

Analyysit: Revit sisältää työkaluja rakenteiden, järjestelmien ja muiden osien analysointiin ja optimointiin. Käyttäjät voivat esimerkiksi tarkistaa rakenteiden lujuuden tai ilmavirtausten toimivuuden, mikä auttaa varmistamaan rakennuksen toimivuuden ja tehokkuuden.

Laajennettavuus: Revitin käyttäjät voivat hyödyntää ohjelmiston monipuolisia API-rajapintoja ja kehittää omia laajennuksiaan ohjelmiston käyttöön. Tämä mahdollistaa monipuolisten työkalujen lisäämisen ohjelmistoon, joka tekee Revitistä entistäkin tehokkaamman työkalun rakennussuunnittelussa. Revit on laajennettavissa esimerkiksi Arkancen omilla lisäosilla, joita ovat Holixa T4R ja AGACAD –tuotteet.

Katso video Revit 2024 uusista ominaisuuksista:

Katso webinaaritallenne Revitin 2023 uusista ominaisuuksita ja kuinka niitä käytetään:

Tutustu alla olevien videoiden avulla kuinka voit jakaa Revit-mallin pilveen

Osa 1

 

Osa 2

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close