Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Navisworks

Autodesk Navisworks on erinomainen tarkistus- ja koordinointiohjelmisto rakennus- ja suunnitteluprojekteihin. Sen avulla voit yhdistää useita 3D-mallinnusohjelmistoja ja tarkastella, analysoida sekä koordinoida suunnitelmia yhdessä paikassa.

  • Mahdollista projektitiimien välinen tehokas yhteistyö
  • Parempi kokonaisuuden hahmotus visualisoinnin, aikataulutuksen ja määrä- sekä kustannuslaskennan avulla
  • Tunnista törmäys- ja päällekkäisyysongelmat

Tuo suunnittelu- ja rakennustiedot yhteen

Yhdistät Navisworksin avulla eri alojen 2D- ja 3D-mallit yhdeksi suureksi projektiksi. Tämä luo paremman yleiskuvan ja helpottaa projektin hallintaa, ristiriitojen havaitsemista ja parempaa viestintää. Tuloksena saat projektille alhaisemmat vikakustannukset ja vähemmän ajan tuhlausta. 

Navisworksistä on helppo kaapata materiaalimääriä 2D- tai 3D-malleista. Sisäänrakennettujen työkalujen avulla on mahdollista mitata viivoja, alueitä ja määriä 2D arkeista ja 3D malleista. Aikatauluja kustannuksia pystytään puolestaan hallitsemaan 4D- ja 5D simulaatioiden avulla suoraan projektimallista sekä ulkoisista projektinhallintaohjelmistoista. 

Navisworksilla on myös mahdollista luoda synkronoituja projektinäkymiä, joissa yhdistyvät Revit- ja AutoCAD-tiedostot, mukaan lukien geometria, kuvat ja tiedot. Tarvittavat tiedot voi myös viedä Exceliin tarkempaa analysointia varten. Autodesk Navisworks, Revit ja Autodesk Construction Cloud tarjoavat yhteensopivat BIM-työkalut, jotka mahdollistavat sujuvan yhteistyön tiimien välillä. Näiden työkalujen avulla voit tunnistaa, hallita ja ratkaista rakennettavuushaasteita jo varhaisessa vaiheessa. Nawisworks-projektintarkastusohjelmiston avulla parannat BIM-projektien koordinointia ja mahdollistat projektin virheettömän toimituksen asiakkaalle. 

Navisworksista on useampi versio

Navisworks ohjelmistosta löytyy kolme eri versiota, Manage, Simulate ja Freedom. Arkance Systems Finland tarjoaa lisenssit ja tuen kaikkiin näihin ohjelmistoihin. 

Navisworks Freedom on ilmainen Navisworks katseluohjelma, jolla on mahdollista avata ja katsella Navisworks (NWD) tiedostoja. 

Navisworks Manage on työkalu mallien koordinointiin, analysointiin sekä määrätietojen laskemiseen.
Navisworks Manage sisältää työkalut mallien törmäystarkasteluun ja tehokkaaseen koordinointiin. 

Navisworks Simulate on työkalu mallien tarkastamiseen, 4- ja 5D aikataulu ja kustannussimulointien luomiseen sekä määrätietojen laskemiseen. Navisworks Simulate on hieman edullisempi ja kevyempi versio verrattuna Navisworks Manage ohjelmistoon. Navisworks Simulate ei sisällä Manage version työkaluja törmäystarkasteluun. 

Ota Yhteyttä

Tilaus

Navisworks Simulateen kuuluu seuraavat ominaisuudet ja toiminnot:
• Mallitiedostojen ja datan integrointi
• NWD- ja DWF-julkaisuominaisuudet
• 5D-projektiaikataulu
• Fotorealistinen mallien renderointi
• Tietomallinnuksen koordinointi AutoCAD-ohjelmistolla
• BIM 360 -integrointi
• Mallien koostaminen
• Integroitu mallin materiaali- ja kustannusarvio
• 2D-arkin materiaali- ja kustannusarvio

Nawisworks Manage sisältää kaikki Nawisworks Simulaten ominaisuudet ja lisäksi:
• Törmäysten tunnistus ja päällekkäisyyksien tarkistaminen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close