Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Wood Framing

AGACAD Wood Framing on puurakenteiden BIM & 3D-mallintamiseen tarkoitettu työkalu. Ohjelmisto on tarkoitettu tehdasvalmisteisten puurunkojärjestelmien suunnitteluun Revit-ohjelmiston apuna, ja sisältää eri työkalut seinien, kattojen, elementtien ja lattioiden suunnittelua varten.

 • Säästä aikaa automatisoitujen puurakentamisen suunnittelu- ja yksityiskohtien määrittelytyökalujen avulla.
 • Paranna suunnitelmiesi tarkkuutta ja täsmällisyyttä ohjelmiston kehittyneiden algoritmien mallinnusominaisuuksien avulla
 • Työskentele joustavasti runkosäätöjen, mallien puulajien ja -kokojen kanssa niin isoissa kuin pienissä rakentamisen kohteissa

Vie puurunkoisten elementtien suunnittelu uudelle tasolle

Useat Revit-käyttäjät kutsuvat AGACADin Wood Framing Suite lisäosaa markkinoiden tehokkaimmaksi ja joustavimmaksi BIM-ohjelmistoksi yksi- tai monikerroksisten puurunkoisten seinien, lattioiden ja kattojen suunnitteluun. Wood Framing Suite kokonaisuuteen kuuluvat myös ratkaisut tehdasvalmisteisten paneelien, kattopalkkien ja ristikkoristikoiden kehystämiseen sekä erikoisratkaisut rakennusten suunnitteluun, jotka koostuvat rakenteellisesti eristetyistä paneeleista (SIP), ristiin laminoidusta puutavarasta (CLT) tai raskaasta puutavarasta (jota kutsutaan myös massiivipuutavaraksi tai pylväs- ja palkkirakenteeksi).

Kehittynyt automaatio ja sisäänrakennetut toiminnot auttavat BIM-ammattilaisia valitsemaan parhaat ratkaisut, etenemään nopeammin ja välttämään virheitä kaikissa vaiheissa – suunnittelusta ja dokumentoinnista valmistukseen ja rakentamiseen. Puurakenteiden suunnitteluun kehitettyjen työkalujen avulla on helppo lisätä, muokata tai merkitä oikeita elementtejä tai parametrejä, jakaa laitteisto- ja kiinnitystietoja, hallita aukkoja ja liitoksia sekä löytää ristiriitoja. Rungot ja kehykset päivittyvät ja mukautuvat dynaamisesti muutoksia tehdessä, joten työpiirustukset ja leikkausluettelot pitävät aina paikkansa.

Tee puurakenteisten mallien käsittelystä entistä nopeampaa

Suunnittelijat, jotka käyttävät AGACAD Revit-laajennuksia, voivat nopeasti luoda rungosta karkean 3D-mallin, jolloin valintoja ja päätöksiä voidaan tehdä entistä aikaisemmin. AGACAD Wood Framing Suiten ansiosta sinun tarvitsee vain määrittää kokoonpanot ja työkalu rakentaa mallin puolestasi. Unohda jokaisen levyn, tapin, pilarin, palkin, orren ja ristikon piirtäminen manuaalisesti. Koska kyseessä on BIM-malli, työpiirustukset luodaan automaattisesti ja jos esimerkiksi kehystettyä aukkoa on muutettava, tieto päivittyy myös rakennepiirustuksiin.

Suunnittele: Suunnittelitpa sitten yksikerroksisia asuinrakennuksia tai monikerroksisia liikerakennuksia, puurunkosuunnitteluohjelmisto tarjoaa tarkat ja tehokkaat mallinnustyökalut Revitissä. Esimerkiksi Multi-Framing-toiminto, jolla voidaan kopioida ja päivittää runkoelementtejä ja dokumentaatiota identtisten seinien, lattioiden ja kattojen osalta, vähentää radikaalisti suurten projektien mallintamiseen tarvittavaa aikaa.

Integroi: Eri tiimien ja suunnittelualojen koordinointi parantuu huomattavasti integroimalla Wood Framing Suiteen Cut Opening -ratkaisu, joka tunnistaa rakenteelliset ja tekniset ristiriidat Revit-mallissasi ja luo paloturvallisuuskomponentteja sisältävät aukot kaikille LVI-komponenteille ja rakennuksen rakenteille niihin kuuluvissa risteyskohdissa.

Esivalmista: Wood Framing Suitella luodut rungot voidaan exportoida tuotantoon Weinmann-, Randek-, Hundegger- tai muille CNC-koneille tai CAD/CAM-tuotantolinjoille. Valinnainen CNC-vienti integroi työnkulkuja, poistaa päällekkäistä työtä ja vähentää virheitä.

Lue AGACAD Wood Framing suite arvolupaus.

Ota yhteyttä

Tilaus

Wood Framing Suite koostuu useammasta työkalusta, jotka on myös mahdollista hankkia erikseen.

Wood Framing Wall tekee yhden tai useampia rakennekerroksia sisältävien puurakenneseinien luomisesta nopeaa ja helppoa. Lisäksi se luo näkymiä, joissa on automaattisesti esillä seinäpaneelien tai -segmenttien mitat, sekä tarkkoja materiaaliluetteloita ja työpiirustuksia. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing Floor tekee puulattioiden luomisesta nopeaa ja helppoa reaaliaikaisilla päivityksillä Revitissä. Lisäksi se luo näkymiä, joissa on automaattisesti esillä mitat lattiapaneeleille tai -segmenteille, sekä tarkkoja materiaaliluetteloita ja työpiirustuksia. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing Roof -ohjelman avulla Revit-käyttäjät voivat luoda erimuotoisia esivalmistettuja paneeleita, ristikko- ja palkkijärjestelmiä, suorittaa rakenneanalyysejä ja luoda mukautettuja työpiirustuksia. Työkalun toiminnot ovat monipuoliset, sen parametreja on helppo hallita ja muutokset päivittyvät piirustuksiin reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja päätä tietäen, että saat laadukkaan mallin.

Wood Framing CLT:n avulla Revit-käyttäjät voivat luoda Monikerroslevy (CLT) elementtejä lattioista, katoista ja seinistä. Työkalun sisältämät toiminnot ovat monipuolisia, parametreja on helppo hallita ja muutokset näkyvät reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja tee päätöksiä tietäen, että lopputuloksena on laadukas malli. Lisäksi ohjelmisto luo näkymiä, jotka sisältävät paneelien tai segmenttien mitat automaattisesti, tarkat materiaaliluettelot ja työpiirustukset. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing SIPS tuote sisältää työkalut SIP-elementtien suunnitteluun ja mallintamiseen. Työkaluilla voidaan luoda näkymiä, jotka sisältävät paneelien tai segmenttien mitat automaattisesti, tarkat materiaaliluettelot ja työpiirustukset. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing OAK tuote sisältää työkalut massiivipuurunkojen suunnitteluun ja mallintamiseen. Toiminnot ovat monipuolisia, parametreja on helppo hallita ja muutokset näkyvät reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja tee päätöksiä tietäen, että lopputuloksena on laadukas malli.

AGACAD CNC Exporters tuotteella onnistuu suunnitelmien suora vienti Revitistä CNC koneille. Vie tarvittava data suosituimmille CNC konemerkeille, kuten Weinmann, Randek ja Hundegger, CNC exporters työkalujen avulla mahdollistetaan puutalojen joustava valmistus elementitehtaalla. Ohjelmisto voidaan tarvittaessa mukauttaa muillekin CNC-koneille. Olemassa olevat vientiominaisuudet voidaan helposti sovittaa muihin CNC-koneisiin, jos ne lukevat samoja tiedostopäätteitä. Esimerkiksi BTL-tiedostopäätettä käytetään maailmanlaajuisesti.

Lue lisää AGACAD CNC Exporters mahdollisuukista.

Katso alta webinaari Wod Framing -ohjelmiston käytöstä:

Lataa AGACAD Revit lisäosien maksuttomat kokeiluversiot jättämällä yhteystietosi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

  Valitsemasi ohjelmisto

  Valintasi

  Formation

  Service

   Valintasi

   * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   Close