Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AutoCAD

Autodesk AutoCAD on johtava suunnittelu- ja dokumentointiohjelmisto, jonka avulla luot ja muovaat ympäröivää maailmaa. AutoCADia käyttävät laajasti eri alojen asiantuntijat, kuten arkkitehdit, suunnittelijat, insinöörit ja projektipäälliköt, niin rakennusalalla kuin teollisuudessa. 

  • Luo edistyksellisiä 2D- ja 3D-objektiivija pintojen, tilavuusobjektien ja verkko-objektien avulla
  • Automatisoi piirustusten vertailu, objektiivien laskenta ja blokkien lisääminen nopeuttaaksesi projektien työnkulkua
  • Räätälöi lisäsovelluksilla ja ohjelmistorajapinnoilla tuottavuuden maksimoimiseksi

AutoCAD – suunnitteluohjelmistojen pioneeri

AutoCADin ominaisuuksiin kuuluu laaja valikoima piirtotyökaluja, joilla voit luoda tarkkoja ja monimutkaisia suunnitelmia. Ohjelmistossa on useita työkaluja, jotka auttavat sinua visualisoimaan suunnitelmasi ja tekemään muutoksia nopeasti ja helposti. AutoCADin avulla voit jakaa suunnitelmasi helposti ja turvallisesti kollegojesi ja yhteistyökumppaneidesi kanssa. Ohjelmisto tukee erilaisia tiedostomuotoja ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön eri suunnittelutyökalujen välillä. 

Me Arkance Systems Finlandilla autamme AutoCAD-ohjelmiston käytössä koulutus ja tukipalveluilla, jotta saat maksimaalisen hyödyn ohjelmistostasi. Tarjoamiimme monipuolisiin AutoCAD koulutuksiin pääset tutustumaan täältä. Autodeskin Platinum -kumppanina tunnemme toimialaan liittyvät tarpeet kymmenien vuosien kokemuksella. 

Tutustu AutoCAD-koulutuksiimme

AutoCAD tarjoaa työkaluja kaikkien toimialojen tarpeisiin

AutoCADin eri toimialakirjastojen, selainpohjaisen käyttöliittymän sekä mobiiliapplikaation avulla työskentelet nopeasti ja joustavasti. Kokonaisuudessaan AutoCAD ohjelmistosta löytyy seitsemän eri toimialakirjastoa.

AutoCAD Architechture Toolset sisältää toimintoja ja ominaisuuksia nopeampaan arkkitehti ja rakennesuunnitteluun, jotka nopeuttavat pohjapiirustusten, kerroksien, seinien ja muiden suunnitteluun liittyvien osien tuottamista. Lisäksi toimialakirjastosta löytyy yli 8,500 valmista objektia. Architecture toimialakirjastoon kuuluu myös Renovation Mode, joka mahdollistaa olemassa olevan, purettavan ja uuden mallintamisen ja visualisoinnin samassa piirustuksessa. 

AutoCAD Electrical Toolset toimialakirjasto helpottaa sähköjärjestelmien suunnittelua, muokkaamista ja dokumentointia. Electrical Toolset sisältää erikoistuneita työkaluja mm. kytkentäkaavioiden luomiseen. Toimialakirjasto sisältää yli 65,000 älykästä sähkösuunnittelun symbolia. 

AutoCAD MEP Toolset nopeuttaa talotekniikan suunnittelijan työtä. MEP eli LVIS toimialakirjaston työkalujen avulla projektin talotekniikan piirtäminen, suunnittelu ja dokumentointi AutoCADillä nopeutuu. MEP Toolset sisältää yli 10,500 älykästä LVI-objektia. 

AutoCAD Map 3D Toolset mahdollistaa GIS ja CAD tiedon yhteensovittamisen AutoCAD ohjelmistossa suunnittelua varten. Käytä suunnittelussa hyödyksi tiedostoihin, tietokantoihin tai verkkopalveluihin tallennettuja paikkatietoja. 

AutoCAD Plant 3D Toolset sisältää ominaisuuksia, jotka helpottavat PI-kaavioiden tuottamista ja niiden yhdistämistä Plant 3D malleihin. Toimialakirjasto mahdollistaa isometristen ja ortograafisten materiaaliraporttien luomisen ja jakamisen. Kirjasto sisältää lisäksi yli 400 älykästä tehdasobjektia. 

AutoCAD Mechanical Toolset sisältää työkaluja ja valmiita objekteja mekaniikkasuunnittelua varten. Mechanical Toolsetin avulla on mahdollista automatisoida esim. koneosien generoinnin ja raporttien sekä määräluetteloiden luomisen. Valmiit työkalut nopeuttavat osien, kokoonpanojen ja muiden piirustusten luomisen. Toimialakirjasto sisältää lisäksi yli 70,000 valmista osaa, ominaisuutta ja symbolia mekaniikkasuunnitteluun. 

AutoCAD Raster Design Toolset tuo AutoCADiin työkalut rasterikuvien kääntämisen DWG-muotoon. Raster Design toolset mahdollistaa skannattujen kuvien työstämisen tutussa DWG-tiedostomuodossa. Raster Designin työkalujen avulla muutat rasteripohjaiset piirustukset vektorimuotoisiksi suunnitelmiksi. 

 

AutoCAD on tehokas ja monipuolinen suunnitteluohjelmisto, joka auttaa sinua optimoimaan suunnitteluprosessisi ja lisäämään tuottavuutta. Kokeile AutoCADia jo tänään ja huomaa ero suunnittelutyössäsi! Katso myös Autodesk AEC Collection -kokoelma, jos tarvitset käyttöösi useamman kuin yhden Autodesk-tuotteen.

Ota yhteyttä

Tilaus

Tutustu alla olevalla videolla AutoCADin 2023 uusiin ominaisuuksiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close