Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Trimble SiteVision

Trimble SiteVision on käyttäjäystävällinen ulkotilojen lisätyn todellisuuden järjestelmä, joka herättää tiedot eloon lisätyn todellisuuden avulla, jotta voit visualisoida ja tutkia monimutkaista tietoa vertaansa vailla olevalla tarkkuudella.

  • Parempi vuorovaikutus sidosryhmien välillä lisätyn todellisuuden (AR) avulla yhdistäen digitaaliset mallit ja reaalimaailman 
  • Nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa päätöksen tekoa  
  • GNSS-teknologian mahdollistama äärimmäisen tarkka paikannus tekee työstä virheetöntä 
  • Kaikille sopiva helppo käyttöliittymä 

Visualisoi tietomalliaineistoja maastossa

Trimble SiteVision on uudenlainen lisätyn todellisuuden ratkaisu, jolla voit visualisoida tietomalliaineistoja senttitarkasti maastoon sovitettuna. Se on suunniteltu toimimaan iOS- ja Android-puhelimilla tai tableteilla ja sen avulla voit sijoittaa ja tarkastella georeferoituja 3D-malleja mistä tahansa kulmasta todellisessa mittakaavassa – maanpinnan ylä- tai alapuolella. Helpon käyttöliittymän ansiosta se sopii laajalle käyttäjäkunnalle, kuten arkkitehdeille, insinööreille ja rakennustyöntekijöille. 

SiteVision antaa sinulle työkalut, joilla näet tietosi aivan uudella tavalla, työskentelitpä sitten rakennustyömaalla, kartoitat maata tai hallinnoit infrastruktuuria. Kehittyneen lisätyn todellisuuden tekniikan avulla voit liittää digitaalisia malleja ja tietoja fyysiseen maailmaan, mikä luo immersiivisen kokemuksen, joka on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

SiteVisionin käyttö on helppoa. Aineisto ladataan Trimble Connectista SiteVision-laitteelle yksinkertaisessa käyttöliittymässä. Sen jälkeen voit tarkastella esimerkiksi meluaidan sijoittumista maastoon tai kartoitettujen putkien sijaintia kadun rakenteissa. Myös rakennettujen pintojen vertaaminen suunniteltuihin on helppoa. 

Yhteistyössä SITECH Finlandin ja Geotrimin kanssa toimitamme Trimble SiteVisionin täysin käyttövalmiina pakettina. Lataa vain aineistot Trimble Connectiin, ja voit lähteä tarkastelemaan tietomalleja oikeassa ympäristössä. 

Ota yhteyttä

Tilaus

Tehosta toimintaasi

Parempi ymmärrys: Tarjoa parempi ymmärrys ja konteksti projekteille työmaalla 1:1 mittakaavassa lisätäksesi turvallisuutta, helpottaaksesi laadunvarmistusta ja vähentääksesi virheitä ja tarpeettomia muutostöitä. Visualisoimalla monimutkaista dataa korkean tarkkuuden GNSS- tai QR-tunnisteiden avulla, on helpompi tarkastella spatiaalisia suhteita tarkemmin, mikä mahdollistaa rakenteellisten, mekaanisten, sähköisten ja putkistojen (MEP) ristiriitojen varhaisen tunnistamisen ja torjumisen. 

Tuki datalle: SiteVision tukee BIM-malleja: .SKP-, .IFC-, .RVT- ja .DWG-muodot Trimble Connectin kautta, mukaan lukien laaja attribuuttituki .IFC- ja .SKP-muodoissa oleville tiedoille. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti lähettää PDF-tiedoston sähköpostitse ja sijoittaa ja skaalata sen AR:ssä. Lisäksi se sisältää Tuen kolmannen osapuolen suunnitteludataa varten LandXML- ja DWG-muodoissa sekä shapefileja (SHP) kaikelle substraatti-infrastruktuuridatalle Utility GIS -järjestelmistä. 

Raportointi: Ota lisätyn todellisuuden valokuvia ja pikamittauksia sekä lisää muistiinpanoja tehtävien luomiseksi, tilan raportoimiseksi, selvennyspyyntöjen tekemiseksi ja niiden jakamiseksi tai osoittamiseksi projektin osapuolille. Kaikki tämä on mahdollista reaaliajassa. 

Visualisointityökalut: Voit helposti vaihdella 2D- ja 3D-näkymien välillä, säätää läpinäkyvyyttä ja tutkia yksityiskohtaisia, täysin teksturoituja malleja Trimble SiteVisionilla. Tämä mahdollistaa reaalimaailman suunnittelun vertailun ja visuaalisen vaikutuksen helpon välittämisen. 

Mallin sijoittaminen: Georeferoidut mallit voidaan sijoittaa ja säätää automaattisesti tai manuaalisesti uskomattoman helposti ja tarkasti suhteessa kiinteistörajoihin ja muihin kriittisiin pisteisiin paikan päällä. Sisätiloissa voit sijoittaa mallit tarkasti QR-merkkien verkoston avulla. 

Reaaliaikainen viestintä: Paranna projektisi tuottavuutta ja kannattavuutta mahdollistamalla yhteistoiminnalliset keskustelut alihankkijoiden, työntekijöiden ja tiimien välillä. Voit tunnistaa ongelmat visuaalisesti ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä reaaliajassa paikan päällä, jolloin voit välttää viivästyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia. Keskustelut voivat tapahtua missä tahansa, ja kaikki projektin sidosryhmät voivat jakaa saman tietopohjan, joka sisältää täysin teksturoituja malleja, joita voidaan tarkastella vaihdellen 2D- ja 3D-näkymien välillä. 

Katso alta kuinka SiteVisionia voidaan hyödyntää infrahankkeessa:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close