Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

7 vinkkiä Revitin käytön tehostamiseen Smart Documentation -lisäosalla


10.05.2023

Automatisoi erilaisten piirustustyyppien ja asiakirjojen luonti Revitissä.

AGACAD Smart Documentation on Autodesk Revit -suunnitteluohjelmiston lisäosa, joka sisältää kokoelman työkaluja asiakirjojen ja piirustusten luonnin automatisointiin. Säästät aikaa luomalla piirustuksia muutamalla klikkauksella ja vähennät samalla manuaalisesta työstä johtuvia virheitä. Työkalujen avulla myös asiakirjojen tiedot pysyvät aina ajan tasalla.  

Smart Documentation -lisäosa taipuu helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja on hyödyllinen kaiken tasoisille Revit-käyttäjille suunnittelualasta riippumatta. Työkalut on helppo ottaa käyttöön AGACADin kattavien ohjeiden ja käyttöönottopalvelun ansiosta, ja niitä voi myös räätälöidä omien tarpeiden mukaisesti.

Smart Documentation sopii:

  • Arkkitehdeille
  • Rakennesuunnittelijoille
  • TATE-suunnittelijoille

7 tapaa hyödyntää Smart Documentation -työkalua:

  1. Automatisoi lisäosalla esimerkiksi pääpiirustusten, kokoonpanojen, työpajapiirustusten ja asennuspiirustusten luonti.
  2. Merkitse ja lajittele elementtejä nopeammin verrattuna Revitin natiivityökaluihin. Lisää merkinnät Sort mark -työkalulla useisiin Revit-elementteihin yhdellä klikkauksella ja määrittele itse tavat, joilla merkinnät tehdään.
  3. Luo automaattisesti erilaisia selosteita Revit-projektistasi Legends & Data -työkalulla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oviselosteen automaattinen generointi ja päivitys malliin tehtyjen muutosten perusteella?
  4. Kattava Excel-tuonti antaa suunnittelijalle enemmän vapautta taulukoiden luontiin. Linkitä Excel-tiedosto Revit-projektiin ja pysy jatkuvasti ajan tasalla tehdyistä muutoksista.
  5. Hallitse Revit-projektin tulosteita ja generoi muutamalla klikkauksella koko projektin elementtikuvat ja muut näkymät. Voit myös hallita tulosteille lisättäviä näkymiä, taulukoita ja selosteita sekä varmistaa, että tulosteet ovat ulkoasultaan yhtenäisiä.
  6. Lisää tulosteisiin QR-koodeja, jotka sisältävät tietoja eri elementeistä tai osista. Lue QR-koodi millä tahansa älypuhelimella, niin pysyt ajan tasalla esimerkiksi tuotteiden sijoittumisesta työmaalla.
  7. Automatisoi mittaviivat ja luo automaattisesti yhdistyvät, jatkuvat mitat kuviin. Laske ja lisää koordinaatit ja korkotiedot automaattisesti kaikille elementeille sekä tallenna mitoituskonfiguraatiot myöhempää käyttöä varten.

Katso lisää ja kokeile maksutta

Tutustu suunnittelualakohtaisiin ominaisuuksiin webinaaritallenteiden avulla:

Kokeile Smart Documentation -lisäosaa ilmaiseksi lataamalla BIM Dock -lisäosa sivuiltamme!