Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Datalla kannattavuutta – Autodesk Construction Cloud


Case: Inditex

31.10.2023

Autodesk Construction Cloud on pilvipohjainen rakentamisen hallintaohjelmistoalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia rakennusalan ammattilaisille tehokkaampaan projektien hallintaan.

Espanjalainen Inditex on tunnettu vaatemerkkien, kuten Zara, Bershka ja Massimo Dutti, omistaja.

Inditex on onnistunut hallitsemaan rakennushankkeidensa tietoa ja koordinoimaan tietomalleja ja suunnitelmia eri toimijoiden kesken Autodeskin Construction Cloudilla.  

Inditexin suurimmat hyödyt ACC:n käytöstä

  • Kommunikointi eri toimijoiden kanssa sujuvampaa
  • Tieto ei huku
  • Suunnitelmien päivitys nopeampaa
  • Aina ajantasainen tieto yhdessä paikassa sekä toimistolla, että työmaalla

Kuva: Autodesk

Katso webinaaritallenne

Webinaatitallenteessa kerromme, miten Inditex on käyttänyt keskitettyä yhdistelmämallia eri toimijoiden ja suunnittelualojen välisessä yhteistyössä. Saat kattavan kuvan siitä, miten Autodeskin Construction Cloud -alusta on helpottanut tiedonhallintaa ja tietomallien koordinointia rakennushankkeissa.

Lisäksi esittelemme lyhyesti Autodesk Construction Cloud -ohjelmiston, joka on tehokas työkalu tietomallien koordinointiin ja tiedonhallintaan. Näytämme käytännön esimerkin siitä, miten ohjelmisto helpottaa rakennushankkeiden tiedonhallintaa.

Webinaarin lopussa kerromme myös Arkancesta. Olemme johtava ohjelmistotoimittaja ja tiedonhallinnan kumppani. Esittelemme, miten voimme auttaa asiakkaitamme rakennushankkeiden tiedonhallinnassa ja mitä palveluita tarjoamme tähän tarkoitukseen.

Webinaari kestää 30 minuuttia ja sen pitää Arkancen ohjelmistoasiantuntija Joona Lehtinen. Hänellä on laaja kokemus rakennusalan projekteista ja tiedonhallinnasta.