Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

ARKANCE - uusi ilme, sama tiimi


17.04.2024

Vuoden 2024 aikana paljastamme ARKANCEn uuden raikkaan ilmeen. Uusi brändi on meille tärkeä muutos ja etappi matkallamme asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun. 

Olemme juuri muuttaneet nimemme Arkance Systemsistä ARKANCEksi. Tämä muutos kertoo siitä, että keskitymme yhä enemmän globaaliin yhteistyöhön. Kansainvälisyys tarjoaa asiakkaillemme laajemman valikoiman teknologia- ja asiantuntijapalveluita. Yksi uudistetun tarjontamme kulmakivistä tulee olemaan Be.Smart-ohjelmistoportfoliomme. Be.Smart on ratkaisuvalikoima, joka integroituu saumattomasti markkinajohtavien teknologiakumppaneidemme tarjontaan ja antaa asiakkaillemme erinomaiset edellytykset projektien tulosten määrittelyyn.  

Vaikka ilmeemme muuttuu, voit olla varma, että tärkein eli tiimi pysyy yhtä omistautuneena ja auttavaisena kuin ennenkin. Haluamme edelleen palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Mikä siis muuttuu? 

Vuoden puolivälin tienoilla koko organisaatiomme ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden ARKANCE-nimen. Yhtenäistämme toimintaamme strategisesti ja globaalisti yhden brändin alle. Tavoitteemme etenee tuottamalla ensiluokkaisia ratkaisuja sekä palveluja tuloksellisempiin projekteihin rakennus-, infra-, ja valmistavan teollisuuden aloilla. Konkreettisia muutoksia pääset kesäkuussa aistimaan uudella www.arkance.world verkkosivustollamme. 

Mikä pysyy ennallaan? 

Vaikka nimemme muuttuu, tuotamme edelleen yhtä intohimoisesti korkealaatuisia palveluita. Aiemmat sopimukset ja velvoitteet pysyvät voimassa samoilla, olemassa olevilla ehdoilla. Liiketoiminnan jatkuvuus ja toimintojemme luotettavuus on edelleen tinkimätön prioriteettimme. 

Uuden brändin myötä haluamme varmistaa, että sitoudumme monipuolisten palveluiden tarjoamiseen. Palveluiden, jotka kattavat kaikki tarpeenne – kehityksestä ja integraatiosta, toteuttamiseen, koulutukseen ja konsultointipalveluihin. Sitoudumme edelleen tuottamaan ratkaisut alusta loppuun saakka, emmekä malta odottaa yhteistyötä uuden brändin alla. 

Olemme iloisia ja ylpeitä merkittävistä, yhdessä saavuttamistamme virstanpylväistä. Aiemmat saavutukset ovat vankistaneet asemaamme johtavana ja globaalina palveluiden sekä ratkaisujen tarjoajana. Olemme äärimmäisen kiitollisia luottamuksestanne ja tuestanne koko muutosprosessin ajan.  

Jos teillä on kysymyksiä muutokseen liittyen, ota yhteyttä meihin osoitteessa info.FI@arkance-systems.com. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan siirtymän ja vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin.  

Yhdessä voimme parantaa työtapaamme rakentaaksemme paremman maailman

Uusi ARKANCE

ARKANCE yhdellä silmäyksellä

Jos haluat lisätietoja ARKANCEsta, missiostamme “rakentaa parempaa maailmaa” tai koko tuote- ja palveluvalikoimastamme, lataa esitteemme.