Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Tehosta projektejasi SBS-ohjelmiston avulla


19.01.2024

SBS-ohjelmisto yksinkertaistaa ja tehostaa projektinhallintaa yhdistämällä laskentaan ja projektinhallintaan tarvittavat toiminnot yhteen järjestelmään sekä tarjoamalla reaaliaikaista seurantaa ja raportointia. Alla on esitetty kolme yleistä projektinhallinnan haastetta ja miten SBS vastaa niihin.

Yksi ohjelmisto, kaikki tarvittavat toiminnot

Projektinhallinta tapahtuu usealla eri ohjelmistolla, jotka eivät keskustele keskenään ja joihin jokaiseen tarvitsee eri tunnukset ja lisenssit.

SBS on yksi ohjelmisto, jolla voi hoitaa projektihallinnan laskennasta luovutukseen asti.

Nopea ja vaivaton laskentaprosessi

Laskentaprosessi on usein hidas ja vaivalloinen. Määrälaskentaan ja hinnoitteluun kuluu paljon aikaa ja rahaa.

SBS-ohjelmistolla saa tietomallista määrät ja ohjelmistoon voi tuoda yrityksen oman kustannustietokannan, joka päivittyy projekteissa toteutuneiden kustannusten perusteella.

Reaaliaikainen raportointi ilman manuaalista vaivaa

Raportointi vaatii perinteisesti manuaalista tietojen keräämistä eri järjestelmistä, eikä projektihenkilöstöllä ei ole reaaliaikaista kuvaa projektin tilanteesta.

SBS koostaa yhteen projektin tilanteen reaaliaikaisesti ja työntekijät voivat syöttää tehtävien etenemisen suoraan järjestelmään. Projektin reaaliaikaisia kustannuksia, aikatauluja ja resursseja voi seurata etusivun näkymästä.


Olemme varmoja, että SBS-ohjelmisto tuo ratkaisun moniin haasteisiinne ja tehostaa projektitoimintaanne merkittävästi. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme räätälöidä ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.