Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Autodesk Revit 2024 on julkaistu


10.05.2023

Autodesk Revit 2024 on julkaistu. Tässä muutama mielenkiintoinen nosto sen kymmenistä uusista ominaisuuksista:

1. Uusi tumma teema koko Revit-ikkunassa

Nyt voit asettaa tumman teeman yhdellä klikkauksella myös Canvas-alueelle. Revit 2024 tunnistaa automaattisesti käyttöjärjestelmän käyttämän teeman ja mukautuu sen mukaiseksi. Uusi silmiä säästävä tumma teema muistuttaa ulkoasultaan paljon Autodesk Autocadiä.

2. Uudet esimerkkiprojektit ja vakioaloituspohjat

Revit 2024:n mukana tulee täysin uusia sitä varten kehitettyjä esimerkkiprojekteja. Tutustu Revit 2024 uusiin ominaisuuksiin uusien esimerkkiprojektien parissa. Revitin vakioaloituspohjat ovat myös päivittyneet ja tukevat yhä kattavammin sen uusia ominaisuuksia.

3. Twinmotion

Revit 2024 tukee uutta Twinmotion reaaliaikaista synkronointia. Revit-lisenssin mukana ilmaisena tuleva Twinmotion 2023.1 on suunnitelmien havainnollistamiseen ja visualisointiin tarkoitettu reaaliaikainen renderöintiohjelmisto. Twinmotionin avulla voit esittää suunnitelmasi entistä näyttävämpinä ja liikkua mallin sisällä reaaliaikaisesti. Ota haltuun Twinmotionin tarjoamat ominaisuudet ja muokkaa visualisoinneista haluamasi näköiset nopeasti opittavan käyttöliittymän kautta. Revitissä tehtävät päivitykset malliin päivittyvät automaattisesti Twinmotion visualisointiin, joten voit olla varma, että käytössäsi on aina reaaliaikaisin malli.

4. Toposolids

Revit 2024 muuttaa maaston mallinnuksen täysin uudenlaiseksi Toposolids-mallinnuksen avulla. Ei enää lättäniä Toposurface malleja. Toposolidit ovat täysin kolmiulotteisia ja sisältävät suunnittelijan määrittelemät tiedot eri kerroksille. Uusien sulavien työkalujen ansiosta voit tuoda ja muokata maastomalleja erittäin helposti. Niitä voidaan myös leikata ja muokata helposti ja Revit 2024 onnistuu myös täysin maanalaisten rakenteiden mallintaminen.

Näiden mielenkiintoisten uudistusten lisäksi Revit 2024 tarjoaa useita muitakin suunnittelutyötä tehostavia uudistuksia, kuten parannukset betoniraudoitteiden visualisointiin, useiden näkymien tuonti yhdellä kertaa tulostusarkille, parempi värien hallinta Color Books asetusten avulla, parannellut Auringon valo- ja energia-analyysit sekä kymmeniä muita parannuksia.


  • Avoin hakemus ja CV Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@arkance-systems.com. Lue lisää Arkance Systemsistä työnantajana rekrysivuiltamme.