Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Holixa SMS – tärkeä linkki toimiston ja työmaan välillä


04.05.2023

Holixa SMS on helppokäyttöinen karttakäyttöliittymä infratyömaiden tiedonhallintaan ja tärkeä linkki toimiston ja työmaan välillä. Riski väärinymmärrykseen pienenee, kommunikaatio hankkeen sisällä ja sidosryhmille paranee, kun tieto esitetään kartalla. Kartalla esitettynä hankkeen osapuolet ymmärtävät mistä puhutaan.

Karttakäyttöliittymän avulla voidaan katsella mm. Inframodel-, LandXML-, dxf- ja dwg-tiedostoja, seurata työmaan etenemistä ja toimittaa toteutusmalleja valikoiduille työkoneille. Hyödynnä olemassa olevia karttatasoja tai lisää tarvittaessa omia WMS- tai WMTS- tasoja.

Kartan lisäksi Holixa SMS sisältää leikkaustyökalun, joka mahdollistaa niin pituus- kuin poikkileikkaukset. Kartan ja leikkausten avulla on mahdollisuus verrata toteumamittauksia suunnitelmiin, lisäksi SMS:n tuleva versio tarjoaa mahdollisuuden työmaan kuvien tallentamiseen sekä työkoneiden päästöjen seuraamiseen.

Ratkaisu on osa Trimble Connect suunnitteluympäristöä, jolloin 3d-työkalulla voidaan myös IFC-malleista seurata työmaan vaiheistusta sekä tuottaa raportteja, joiden avulla tuloksia pystytään visualisoimaan esim. Power BI-alustalle.