Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AS kaava- ja karttasuunnitteluohjelmistot

AS kaavasuunnitteluohjelmistot sekä karttojen suunnitteluohjelmistot tarjoavat räätälöityjä ja kattavia ratkaisuja suomalaisille suunnittelijoille. Nämä ohjelmistot helpottavat kaavoitusten, kartta-aineistojen suunnittelutyötä ja varmistavat tehokkaan sekä luotettavan lopputuloksen.

  • Työkalut asemakaavan ja yleiskaavan suunnitteluun Suomen olosuhteisiin ympäristöministeriön ohjeiden mukaisesti 
  • Tehokkaat työnkulut karttojen ja piirustusten tuottamiseen 

Kaavasuunnitteluohjelmistot

Holixa-kaavasuunnitteluohjelmistoja on kaksi: AS Area Planning asemakaavan suunnitteluun ja AS General Land Use Planning yleiskaavan suunnitteluun. Tuotteet on kehitetty suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin ja niillä voidaan tuottaa ympäristöministeriön ohjeen mukaisia suunnitelmia.

AS Kaavamerkintäeditori

Arkance Systems Kaavamerkintäeditori on AS Area Planning ja AS General Land Use Planning -ohjelmistojen käyttäjille tarkoitettu pilvipalvelu, jossa ylläpidetään ja josta haetaan suunnitteluohjelmistoon käytettävät kaavamerkinnät.

Palvelu mahdollistaa suunnitelmissa käytettävien kaavamerkintöjen hallinnan, muokkauksen ja jakamisen XML-tiedostoina. Pilvipalvelulla voidaan korvata asiakaskohtainen Oracle-tietokannassa ylläpidettävä kaavamerkintäkirjasto.

karttojen ja kunnallistekniikan suunnitteluohjelmistot

AS Map tarjoaa tehokkaat työkalut kartta-aineiston tuottamiseen, tiedon hallintaan ja julkaisemiseen. Ohjelmassa on monipuoliset toiminnot koordinaatistojen muunnoksiin, karttaotteisiin, KuntaGML-rajapinnat sekä pohjakartan ja ajantasa-asemakaavan julkaisutyökalut.

AS Utility Network on suomalaisiin tarpeisiin tehty vesihuoltoverkostojen hallinnan sovellus. Moduulissa on työkalut vesijohto- ja viemärikarttojen hallintaan, ominaisuus- ja kuntotietojen tallentamiseen ja ylläpitoon sekä johtokartan luontiin.

Ota yhteyttä

Tilaus

Formation

x

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close