Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Novapoint Water and Sewer

Novapoint Water & Sewer on verkostomallinnusmoduuli, jonka avulla voidaan suunnitella verkostoja karttatilassa, pituusprofiilissa ja poikkileikkauksessa.

  • Tehokkaat 3D-mallinnusominaisuudet vesi- ja viemärijärjestelmiin 
  • Mukautettavissa paikallisiin standardeihin mahdollistaen paremman suunnittelukonseptien viestinnän 
  • Helposti omaksuttava käyttöliittymä visualisoinneilla 

Helppokäyttöisyyttä vesi- ja viemäröintiprojekteihin

Trimble Novapoint Water and Sewer (WS) on sovellus, joka auttaa sinua suunnittelemaan vesi- ja viemäröintiprojekteja eri näkymissä, kuten karttatilassa, pituusprofiilissa, poikkileikkauksissa, 2D ja 3D-mallina. Helppokäyttöinen sovellus parantaa työtehokkuuttasi ja tuo iloa työpäivääsi. Novapoint WS on suunniteltu paikallisten standardien mukaan ja on sovitettu yleisiin työmenetelmiin vesi- ja viemäröintihankkeiden suunnittelussa, joten sinun ei tarvitse muuttaa tuttuja työtapojasi. 

Kattavat ominaisuudet

Sovellus sisältää paikallisiin standardeihin perustuvia malleja, mahdollisuuden suunnitella vesi- ja viemärikaivantoja, sekä tuoda ja / tai viedä suunnitelmia useissa digitaalisissa muodoissa, kuten LandXML, Inframodel, 3D-viitelinjana. Novapoint WS mahdollistaa myös yhteyden tie- ja ratamallien sekä muiden linjausten kanssa. Sovelluksella on mahdollista tuottaa 3D tietomallia, piirustuksia ja määräluetteloita.

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close