Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Novapoint Road

Novapoint Road on väylähankkeisiin tarkoitettu suunnittelumoduuli. Sen avulla voit suunnitella erilaisia teitä ja katuja joustavien työkalujen avulla.

  • Ohjelmiston mallit perustuvat paikallisiin standardeihin ja käyttäjä voi helposti luoda omia mallipohjia jatkokäyttöä varten 
  • Ohjelmistosta voidaan tuottaa paikallisia standardeja tukevaa aineistoa, sekä tietomalleja että perinteisiä piirustuksia 
  • Monipuoliset työkalut mm. kuivatusten tarkasteluun ja väylämallin rakenteen määrittämiseen 

Tuotteesta löytyy kaksi eri versiota: Novapoint Road Standard ja Road Professional

Novapoint Road Standard

Novapoint Road Standard on tarkoitettu väyläsuunnitelmien laadintaan tonttikadusta aina korkealuokkaiseen moottoritiehen asti. Myös väylään liittyvät rakenteet, kuten liittymät, tukimuurit, rampit ja linja-autopysäkit voidaan liittää suunnitelmaan. Road Standard soveltuu hyvin teiden perussuunnitteluun mahdollistaen väylämallien laadinnan ja massatietojen raportoinnin.

Novapoint Road Professional

Trimble Novapoint Road Professional on kehittyneempi ja ammattimaisempi versio Novapoint Road Standardista. Road Professionalin toiminnot ovat samat kuin Standard versiossa, mutta lisäksi se sisältää enemmän ominaisuuksia. Road Professionalin avulla voi tehdä näkemäanalyysin ja tuottaa ylien sivukaltevuudet ja levennykset kansallisten standardien perusteella. Ohjelmassa on lisäksi erityisiä toimintoja liittymien suunnittelua varten. Lisäksi ohjelmassa on edistyneempiä toimintoja, kuten vaaka- ja pystygeometrian optimointi mitattujen pisteiden perusteella. 

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close