Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

AutoTURN

AutoTURN on markkinoiden johtava ajouramallinnus- ja simulointiohjelma, joka on suunniteltu erityisesti liikennealan ammattilaisille. Kehittynyt teknologia mahdollistaa tarkat ajoneuvojen reittianalyysit ja mallinnukset. Voit nopeasti ja helposti simuloida ajoneuvojen liikkeitä ja optimoida kuljetussuunnitelmiaan SmartPath-työkalujen avulla. 

  • Tehokas ajoneuvon reittianalyysi 
  • Luotettavat tekniset tulokset monimutkaisista liikkeistä huolimatta 

Helppoa simulointia logistiikan tarpeisiin

AutoTURN on helppokäyttöinen suunnitteluohjelmisto, joka on suunniteltu avustamaan ajoneuvojen kääntösäteiden ja liikkuvuuden simuloinnissa. Se on erityisen hyödyllinen tie-, liikenne- ja kaupunkisuunnittelussa sekä ajoneuvojen liikkuvuuden analysoinnissa.  

AutoTURN-ohjelmisto mahdollistaa käyttäjän simuloivan erilaisten ajoneuvojen, kuten henkilöautojen, kuorma-autojen tai linja-autojen, liikkeitä ja käyttäytymistä erilaisissa ympäristöissä ja tieliikenneskenaarioissa. Ohjelmisto tarjoaa visuaalisia työkaluja, joiden avulla voidaan analysoida ja optimoida esimerkiksi liikenneympyröiden, risteyksien, parkkipaikkojen tai kadunvarren pysäköintiratkaisujen toimivuutta.  

Helppokäyttöinen ohjelma tuottaa monipuolisia ja todellisuutta vastaavia simulaatioita, jotka perustuvat kansallisiin ajoneuvostandardeihin.  

AutoTURN on edistynyt tekniikka ajoneuvon ajourien analysointiin ja mallintamiseen. Ajoneuvon eteen- ja taaksepäin kääntymisen simulointi on nopeaa ja helppoa AutoTURNin  SmartPath Tools -työkaluilla – interaktiivisilla ajolinjoilla, jotka sisältävät nopeuden, korkeuden ja kääntösäteen algoritmit. 

 

 

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close