Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Infrastructure Design Suite

Novapoint ohjelmistopaketti tarjoaa sinulle laajan valikoiman työkaluja ja toimintoja, joiden avulla voit suunnitella, yhteensovittaa ja optimoida infrastruktuuriratkaisuja. Infrastructure Design Suite auttaa sinua tekemään tarkkoja, kestäviä ja toimivia suunnitelmia, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin.

 • Monipuolinen ja kattava ohjelmistopaketti, mikä on suunniteltu suomalaisen infrasuunnittelun tarpeisiin 
 • Tehokkaat ja tarkat työkalut parempien prosessien luomiseen 

Novapoint ohjelmistot paremman infran suunnitteluun 

Trimble Novapoint Infrastructure Design Suite on monipuolinen ja kustannustehokas ohjelmistopaketti. Se sisältää tarvittavat moduulit katujen, väylien ja vesihuollon suunnitteluun, maastonmuotoiluun ja vihersuunnitteluun sekä tiemerkinnät ja vakioliikennemerkit. Toiminnallisuutta voidaan laajentaa muilla Novapoint-moduuleilla käyttäjän tarpeiden mukaan.

Sisältyvät ohjelmistot:

 • Novapoint Bridge Design – sisältää siltasuunnittelun 3D-mallinnustyökalut. Moduulin perustoimintoihin kuuluu siltojen 3D-mallintaminen. 
 • Novapoint Landscape – keskittyy vihersuunnitteluun. Se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja maisemasuunnitteluun, joiden avulla voit luoda houkuttelevia ja toiminnallisia viheralueita sekä optimoida niiden sijoittelua ympäristöön. 
 • Novapoint Road Professional – on täydellinen työkalupaketti väyläsuunnitteluun. Voit suunnitella teitä ja katuja, arvioida eri vaihtoehtoja ja niiden vaikutuksia muihin suunnittelun tekniikkalajeihin. Lue lisää täältä.
 • Novapoint Road Marking – tarjoaa työkalut tiemerkintöjen suunnitteluun. Voit luoda tarkkoja ja standardien mukaisia tiemerkintäsuunnitelmia, joiden avulla liikennejärjestelyt ovat selkeitä ja turvallisia. Lue lisää täältä.
 • Novapoint Road Sign Standard – tarjoaa monipuoliset työkalut liikenteenohjauksen suunnitteluun. Voit suunnitella ja sijoittaa liikennemerkkejä ja opasteita tehokkaasti. Novapoint Road Sign Standard auttaa sinua luomaan selkeitä ja toimivia liikennejärjestelyjä sekä parantamaan liikenneturvallisuutta. Lue lisää täältä.
 • Novapoint Terrainsisältää toiminnot maaston muotoiluun, aluetasaukseen ja taiteviivojen käsittelyyn. Moduulissa on myös reaaliaikainen luiskaviivojen laskenta ja sitä voidaan hyödyntää alue- ja maankäytön suunnittelussa. Terrain auttaa sinua optimoimaan maastonmuotoilua ja visualisoimaan suunnitelmia tehokkaasti.
 • Novapoint Tunnel Design (vain 3D-mallinnus)voit hyödyntää Novapoint Tunnel (täysversio) -moduulilla luotuja tunnelisuunnitelmia piirtämällä tunnelin 3D-mallin kuvaan. Näin myös tunnelisuunnittelun tuottamaa aineistoa on helppo yhteensovittaa suunnitteluympäristössä. 
 • Novapoint Water & Sewererinomainen työkalu vesihuoltosuunnitteluun. Voit suunnitella vesijohto- ja viemäriverkostoja tietomallipohjaisesti. Water & Sewer auttaa sinua kehittämään tehokkaita ja kestäviä vesihuoltoratkaisuja. Lue lisää täältä.

 

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

  Valintasi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Close