Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Tekla Civil

Tekla Civil on tehokas tietomallinnusohjelmisto, joka vastaa infrarakentamisen tarpeisiin. Ohjelmisto soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten väylien suunnitteluun, maastomallien hallintaan, pohjatutkimusten hallintaan, putkilinjojen suunnitteluun, työmaatoimintoihin sekä varuste- ja vihersuunnitteluun.

  • Laaja valikoima työkaluja infran mallintamiseen
  • Helppokäyttöinen ja integroitavissa muihin infrastruktuuri- ja suunnittelutietoihin

Suomalaisen infran tietomallinnukseen

Tekla Civil on kattava tietokantapohjainen ratkaisu infrarakentamisen tietomallintamisen tarpeisiin. Ohjelmisto sisältää työkalut tietomallien laatimiseen, suunnitelmien päivittämiseen, infrahankkeen kolmiulotteiseen tarkasteluun ja visualisointiin. Tekla Civil tarjoaa myös ratkaisut työmaalle ja valmiin hankkeen ylläpitoon. Ohjelmisto on kehitetty erityisesti Suomen markkinoille.

Sopii useaan käyttötarkoitukseen

Infrarakenteiden suunnittelu: Suunnittele väylämäiset ja aluemaiset infrastruktuurirakenteet jatkuvaa 3D-mallia hyödyntäen. Sovelluksella suunnitellaan kaikenlaisten väylien linjauksia ja rakenteita luonnostelusta rakennesuunnitteluun ja viimeistelyyn.

Maastomalli: Suorituskykyiset työkalut maastomallien hallintaan ja hyödyntämiseen. Maastomallilla voi mallintaa tehokkaasti rajoittamattoman kokoisia maastonpintatietoja. Sovellus sisältää työkalut mallien luomiseen ja muokkaamiseen perinteisistä lähtötiedoista sekä laserkeilatusta aineistosta.

Pohjatutkimukset: Pohjatutkimusrekisteri ja työkalut pohjatutkimustiedon hallintaan ja hyödyntämiseen. Sovellus hallitsee kaikki pohjatutkimustavat, niiden tiedot sekä monipuoliset esitystavat kartalla, 3D-näkymässä, leikkausnäkymissä sekä pohjatutkimusdiagrammeina.

Putkilinjojen suunnittelu: Suunnittele vesihuoltoverkosto, joka on täysin integroitavissa muuhun infrastruktuuri- ja suunnittelutietoon. Sovelluksella voit suunnitella vesijohto-, jätevesi-, kaukolämpö- ja kuivatusrakenteita, kuten kaivoja, putkia, tierumpuja, pumppaamoja ja venttiileitä.

Työmaatoiminnot: Mallipohjaista rakentamista tukeva sovellus maanrakennustyömaan tiedonhallintaan ja yhteistyöhön. Sovellus tarjoaa joustavuutta koneautomaatiota hyödyntävään rakentamiseen, edistymisen seurantaan ja rakentamisen laadunvarmistukseen.

Varuste- ja vihersuunnittelu: Helppokäyttöinen sovellus infrastruktuuriprojektien varusteiden ja viheralueiden suunnitteluun.

 

 

Ota yhteyttä

Tilaus

Tutustu alla olevan webinaarin avulla Tekla Civilin uusiin ominaisuuksiin:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close