Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Trimble Quantm

Trimble Quantm on tehokas työkalu teiden ja ratojen linjausvaihtoehtojen optimointiin. Ohjelmiston avulla saat linjausten lisäksi myös arvion rakentamisen aikaisista CO2 -päästöistä. Lähtöaineistona voidaan hyödyntää Quadri –tietomallissa olevia geometrioita ja pintamalleja.

  • Löydä paras linjausvaihtoehto tie- tai ratahankkeelle nopeasti 
  • Suunnittele ympäristöystävällisiä ja kestäviä ratkaisuja 
  • Luo projektista läpinäkyvä ja vähennä riskejä 

Vähennä suunnitteluaikaa

Trimble Quantm on tehokas työkalu teiden ja ratojen linjausvaihtoehtojen optimointiin. Ohjelmisto laskee automaattisesti tuhansia eri vaihtoehtoja valitulle linjausvälille – se analysoi maaperän muotoa, alueiden rajoituksia, kustannuksia ja vältettäviä alueita löytääkseen parhaat reitit ja tuottaa ne sitten käyttäjän tarkasteltavaksi selkeänä 3D-aineistona. Aineiston pohjalta on helppo valita kustannustehokkain ratkaisu. Saat nopeamman validoinnin, kun tuotat useita vaihtoehtoisia reittejä luodaksesi optimaalisen linjauksen tie- tai rautatiehankkeellesi. 

Vähennä taloudellisia riskejä vaihtoehtoisen linjauksen läpinäkyvyyden avulla

CO2-laskuri ennustaa tie- tai rautatiehankkeen rakentamisen aikana syntyvät hiilidioksidipäästöt, mukaan lukien materiaalien siirtämisen, maan valmistelun ja rakenteiden rakentamisen odotettu hiilidioksidipäästö kunkin rakentamisen linjauksen varrella. Voit myös ennustaa uutta infrastruktuuria käyttävän liikenteen tuottamat hiilidioksidipäästöt, minkä ansiosta suurissa rakennushankkeissa voidaan arvioida miljoonia vaihtoehtoja kannattavuuden ymmärtämiseksi sekä kustannusten, rakentamisen hiilidioksidivaikutusten ja infrastruktuurin käytön pitkän aikavälin hiilidioksidivaikutusten välisten kompromissien ymmärtämiseksi ja optimoimiseksi.

Suunnittele kestävyyttä paremmilla ympäristö- ja julkisilla tuloksilla

Hiilidioksidipäästöjen ennustaminen tie- tai rautatiehankkeen rakentamisen aikana on tärkeää ympäristön kannalta. CO2-laskurimme mahdollistaa näiden päästöjen ennustamisen tarkasti. Laskuri huomioi materiaalien siirron, maan valmistelun ja rakenteiden rakentamisen odotetut hiilidioksidipäästöt kunkin linjauksen varrella. Lisäksi laskuri ennustaa uuden infrastruktuurin käyttävän liikenteen tuottamat hiilidioksidipäästöt. Tämän avulla suurten rakennushankkeiden kannattavuus voidaan arvioida tarkasti, ja erilaisia vaihtoehtoja voidaan punnita kustannusten, rakentamisen hiilidioksidipäästöjen ja infrastruktuurin pitkäaikaisen käytön hiilidioksidivaikutusten välillä. Näin ymmärrämme paremmin kompromissien merkityksen ja voimme optimoida hankkeen hiilidioksidivaikutukset tulevaisuuden kannalta.

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close