Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Group MONNOYEURIN tytäryhtiö ARKANCE on ostanut Pointscenen 3. heinäkuuta 2023


04.07.2023

MONNOYEURin tytäryhtiö ARKANCE osti 3. heinäkuuta 2023 suomalaisen Pointscenen. Pointscene on ohjelmistokehitysyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan digitaalisia työkaluja rakennetun ympäristön haasteisiin. Pointscene jatkaa yrityksenä uuden omistajan alaisuudessa ja laajentaa toimintaansa merkittävästi kansainvälisille markkinoille.

Lue alkuperäinen lehdistötiedote:

Pointscenen Lauri Hartikainen sanoo: “Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Pointscene laajentaa nyt toimintaansa maailmanlaajuisesti osana ARKANCE-konsernia. Olemme todistetusti onnistuneet Pohjoismaissa, kun rakennushankkeet saatiin valmiiksi ennen aikataulua ja paremmalla taloudellisella tuloksella, ja ratkaisumme ovat nyt valmiina tehostamaan rakennushankkeita monikansallisessa mittakaavassa”. Nyt laajennamme saavutettuja tuloksia maailmanlaajuisesti yhteisen vision ja strategian avulla.” 

ARKANCEn toimitusjohtaja Gregoire Arranz sanoo: “Olen erittäin innoissani saadessani toivottaa Pointscenen tiimin tervetulleeksi ARKANCE-konserniin ohjelmistokehitystiimimme jäseneksi. Hankkimalla Pointscenen laajennamme tiedonhallintavalmiuksiamme ratkaisuilla, jotka lisäävät pistepilvien laskenta- ja analyysitoimintoja julkaisu- ja katselutyökaluihimme. Näillä laajennetuilla ominaisuuksilla mahdollistamme infrastruktuurin rakennushankkeita toteuttaville asiakkaillemme tietojen vaihdon yksinkertaistamisen insinöörien ja työmaatoimijoiden välillä, mikä helpottaa luotettavaa tulkintaa, viestintää ja tietoon perustuvaa päätöksentekoa.” 

Pointscenen tiimi jatkaa ylpeänä työtään Pointscenen kanssa. Asiakkaidemme ja heidän projektiensa kannalta kaikki jatkuu normaalisti. Teknologiamme integrointi ARKANCEn arvostetun tuote- ja palveluvalikoiman kanssa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää lisäkyvykkyyksiä ja asiantuntemusta, jotta voimme jatkaa Pointscenen kehittämistä vastaamaan ja ylittämään asiakkaidemme tarpeet. Yrityskauppa tarjoaa Pointsceneen myös ainutlaatuisen kanavan viedä suomalaista teknologiaa ja osaamista maailmalle.