Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Arkance Systems tarjoaa paikallista palvelua ja kansainvälistä osaamista


07.06.2023

Maailman suurimpana Autodesk-jälleenmyyjänä Arkance voi vaikuttaa ohjelmistojen kehitykseen entistä vahvemmin. Kansainvälisestä verkostosta löytyy osaamista infrapuolelle, talonrakentamiseen ja teollisuuteen.

Kesäkuun alussa julkistetun VinZero-yritysoston myötä Arkance on maailman suurin Autodesk-jälleenmyyjä. Toimimme Euroopan lisäksi nyt myös Amerikassa, Intiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Maailmanlaajuisena toimijana Arkance voi jatkossa vaikuttaa entistä vahvemmin edustamiensa tuotteiden kehitykseen.

– Edesautamme asiakkaiden tarpeiden kuulumista päämiehille, niin että ohjelmistot kehittyvät samaan suuntaan kuin asiakkaidemme liiketoiminta. Pystymme myös ennakoimaan asioita huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin, toteaa Arkancen Advanced Project Director Tuomas Hörkkö.

Arkancella työskentelee yhteensä yli 1400 asiantuntijaa, jotka tuovat mukanaan osaamista ja parhaita käytäntöjä eri mantereilta.

– Moni asiakkaamme on kansainvälinen, ja pystymme auttamaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. One Arkance Community, jota itsekin pyöritän, takaa asiakkaalle samanlaatuisen palvelun eri maissa. Toimitamme kaikkea mitä Autodeskilta saa ostaa, ja tuomme parhaan osaamisen Euroopasta ja muualta maailmasta. Asiakkaillamme hyödynnettävissä on koko Arkancen osaaminen koulutus-, konsultointi- ja kehityspalveluiden muodossa.

Varmista tiedon siirtyminen suunnittelualojen ja ohjelmistojen välillä

Rakennusalan toimijoilla on usein haasteita eri suunnittelualojen yhteensovittamisessa ja tiedon siirtymisessä ohjelmistojen välillä. Arkancen etuna on laaja tuotevalikoima, jonka sisällä toimimme yhtenäisesti. Ratkaisuja löytyy sekä infrapuolelle, talonrakentamiseen että valmistavaan teollisuuteen.

– Kun asiakkaalla on käytössään eri valmistajien tuotteita, pystymme varmistamaan, että tieto siirtyy ohjelmistojen välillä ja tiedonhallinta on yhtenäistä. Ja jos joitain ominaisuuksia puuttuu, meillä on varsin laaja oma tuoteportfolio kolmannen osapuolen ohjelmistojen päälle sekä resurssit kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaisia integraatioita, Hörkkö sanoo. 

Nopeasta kasvusta huolimatta Arkancen strategiana on edelleen toimia paikallisesti.

Nopeasta kasvusta huolimatta Arkancen strategiana on edelleen toimia paikallisesti. Tuomas Hörkkö korostaakin joustavan asiakaspalvelun merkitystä.

– On ehkä klisee sanoa “think global, act local”, mutta se on usein tärkeää asiakkaalle. Kun tulee oikea ongelma, et halua käyttää Google Translatea. Meidän kanssamme voi kommunikoida suomeksi, ja huolehdimme projektien resursseista sisäisesti. Emme halua olla pelkkä ohjelmistotoimittaja vaan kumppani, jonka kanssa ratkotaan päivittäisiä haasteita.

Autodesk-asiakkaanamme voit hyödyntää:

  • Laaja tuotevalikoima infra- ja talopuolelle sekä teollisuuteen
  • Lisenssit kilpailukykyiseen hintaan Autodesk Platinum Partnerilta
  • Tukipalvelu suomeksi ja englanniksi
  • Koulutukset paikan päällä, etänä ja verkkokurssialustalla
  • Holixa T4Rja AGACAD-työkalut tehostamaan Revit-suunnittelua

Ota yhteyttä myyntiin!