Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Fusion 360

Fusion 360 yhdistää teollisuuden ja konetekniikan suunnittelun, simuloinnin,sekä valmistuksen integroidussa konseptista yhdelle alustalle CAD-, CAM-, CAE- ja PCB-toimintojen avulla. Tee loppu hajanaisesta tuotekehitysprosessista ja yksinkertaista suunnitteluprosessi.

 • Tarkka 3D-suunnittelu ja mallintaminen
 • Nopea työnkulku suunnittelusta valmistukseen
 • Generatiivinen suunnittelu ja dokumentointi
 • Välitön tiedonhallinta ja helppo yhteistyö

Fusion 360 edistää suunnitteluprosessiasi

Nyt voit suunnitella ja valmistaa tuotteita entistä monipuolisemmin parametrisilla, vapaamuotoisilla, suorilla ja 3D-pintamallinnuksen työkaluilla. Hyödynnä integroitua CAD/CAM-järjestelmää ja tuo sekä muokkaa malleja eri tiedostotyypeille yli 50 CAD-tietojen kääntäjällä. Voit saumattomasti siirtyä suunnittelusta valmistukseen ja varmistaa, että mallit ovat valmiita käytettäviksi tuotantoprosesseissa. Vähennä suunnitteluprosessin ja teknisten muutosten vaikutuksia hyödyntämällä keskitettyä yhteistyötä ja simulointeja. Näin voit tehdä tarkkoja suunnitelmia ja saada reaaliaikaista palautetta ennen kuin siirryt valmistusvaiheeseen. Antaudu luovuudelle ja luo tarkkoja ja yksityiskohtaisia malleja Fusion 360 ohjelmiston avulla!

Fusion 360 sisältämät ominaisuudet

 • Joustavaa 3D-CAD-suunnittelua: Fusion 360 tarjoaa sinulle helppokäyttöisen CAD-ohjelmiston, joka mahdollistaa nopean iteraatioiden tutkimisen. Voit tutkia ja kehittää suunnitelmia vaivattomasti.
 • Integroitu CAD/CAM-järjestelmä: Fusion 360 avulla voit valmistaa korkealaatuisia CNC-koneistettuja osia sekä käyttää FFF- tai PBF-menetelmiä 3D-metallitulostuksessa. Voit luoda monimutkaisia ja tarkkoja osia.
 • Yhtenäinen piirilevysuunnittelu: Hyödynnä Fusion 360:n monipuolisia piirikaavio- ja elektroniikkasuunnittelun sekä mekaanisen CADin etuja. Voit suunnitella elektroniikkaa ja hyödyntää älykkäitä reititysominaisuuksia. Katso video: Lisää älykkyyttä elektroniikkasuunnitteluun.
 • Saumaton 3D-simulointi: Testaa mallisi digitaalisesti ja varmista, että se kestää todellisia olosuhteita. Voit pienentää prototyyppikustannuksia ja saada arvokasta tietoa malliesi toimivuudesta.
 • Tutkivat generatiiviset suunnittelutyökalut: Kokeile generatiivista suunnittelua ja tutustu erilaisiin tuotantovalmiisiin tuloksiin, jotka täyttävät suunnittelun vaatimukset. Voit luoda innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja.
 • Välitön tiedonhallinta: Fusion 360 tarjoaa sinulle integroidut yhteistyötyökalut, joiden avulla voit yhdistää tiimisi ja hallita tuotetietoja saumattomasti. Voit tehdä yhteistyötä sujuvasti ja pitää kaikki ajan tasalla uusimmista muokkauksista.

 

 

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

  Valintasi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Close