Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Novapoint Railway

Novapoint Railway ratkaisee suunnittelun haasteesi ratahankkeiden parissa. Tehokkaiden geometria ja mallinnustyökalujen avulla hallitset ratahankkeen suunnitteluprosessin alusta loppuun.

  • Suunnittelutyökalut geometrioille ja ratarakenteelle 
  • Ohjatut toiminnot ratarakenteen luontia varten 
  • Monipuoliset suunnitelmien tulostustoiminnot, sekä perinteisemmät piirustukset että tietomallipohjaiset Inframodel-siirtotiedostot 
  • Vaihdekirjasto 

Tehokasta ratojen suunnittelua

Novapoint Railway on asiantuntijan työkalu tehokkaaseen ratasuunnitteluun projektin jokaisessa vaiheessa. Käyttäjäystävällinen ohjelma on kehitetty yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden kanssa. Railway perustuu maakohtaisiin standardeihin, mutta siihen on myös helppo luoda omia suunnitteluparametreja. Napin painalluksella pystyt yhteensovittamaan projektisi kehittyneessä Quadri-tietomallissa.

Novapoint Railway helpottaa erityyppisten ja erikokoisten rautateiden, metro- ja raitiotielinjojen suunnittelua. Ohjelmistoon voidaan määrittää mm. ATU-tarkasteluun tarvittavia erilaisia vaihtoehtoja liittyen suunniteltavaan rataan. Ohjelmisto huomioi kansallisia vaatimuksia mm. kilometripaalutuksen ja raiteiden kallistuksen suhteen. Sähköratasuunnittelussa voidaan laskea ajolangan sijainti ja etsiä optimaaliset sijainnit sähköratapylväille.  

Ota yhteyttä

Tilaus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close