Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

InfraWorks

Autodesk InfraWorks on johtava infrakonseptisuunnittelun ohjelmisto, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun kaupunkisuunnitteluun, tie- ja raideverkoston suunnitteluun. InfraWorksin avulla luot laadukkaita visualisointeja pienistä kohteista aina satoja kilometrejä pitkiin väyläsuunnitelmiin.

  • Tehokas infran mallinnus valmiiden komponenttien ja mallipohjien avulla
  • Monipuoliset analyysityökalut ja tuki reality capture -datan, kuten pistepilvien ja ilmakuvien tuontiin
  • Integroi saumattomasti AutoCAD, Civil 3D, Revit ja Navisworks tuotteisiin

 

Luo konsepteja ja visualisoi entistä tarkemmin

Autodesk InfraWorks on helposti omaksuttava konseptisuunnitteluohjelmisto infrastruktuurin suunnittelijoille. InfraWorks mahdollistaa suunnittelijoiden työskentelyn todellisen maailman kontekstissa. Ohjelmiston avulla on mahdollista luoda tarkkoja, visuaalisesti monipuolisia konseptisuunnitelmia nopeasti eri infrastruktuuriprojekteille. Työkalu on helppokäyttöinen myös kaava- ja infraprojektien luonnosteluun paikkatieto- ja suunnitteluaineistojen yhdistelyyn, vaihtoehtojen tarkasteluun ja esitysten tekemiseen. 

InfraWorksilla voit viestiä ideoistasi tehokkaasti sidosryhmien kanssa. Ohjelmisto mahdollistaa realististen visualisointien luomisen, jotka auttavat parantamaan ymmärrystä ja viestimään suunnitelmista tehokkaasti. Ohjelmistolla voi luoda monipuolisia kontekstimalleja integroimalla paikkatiedot saumattomasti suunnitteluihin. Lisäksi InfraWorks hyödyntää virtuaalitodellisuuden tehon visualisoinnissa, mikä tekee suunnittelun tutkimisesta ja visualisoinnista entistä helpompaa ja tehokkaampaa. InfraWorksilla voit tutkia ja visualisoida suunnitteluvaihtoehtoja analyysi- ja simulointityökalujen avulla. InfraWorks on tehokas työkalu kaikenkokoisille infrastruktuuriprojekteille.

Tutustu InfraWorks-koulutuksiimme

Ota yhteyttä

Tilaus

Katso alta Civil 3D ja Infraworksin 2023 uusien ominaisuuksien esittelyvideo:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

    Valintasi

    * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

    Close