Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

TwiGIS

TwiGIS on Arkance Systems Cz kehittämä web-pohjainen paikkatietosovellus, jonka avulla voidaan julkaista ja hallinnoida erilaisia paikkatietoon, infrastruktuuriin, kiinteistöihin ja tietomalleihin liittyviä aineistoja. Tuo GIS-toiminnot nykyaikaan valitsemalla twiGIS, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi moderneilla laitteilla.

 • Mobiilinäyttö ja -ohjaus nopeasti ja intuitiivisesti
 • Grafiikka ja kuvailutiedot yhdessä ikkunassa
 • Nopea ja selkä raporttien luominen ja helposti integroitava

TwiGIS karttatietojen hallintaan

TwiGIS:n avulla kuka tahansa voi hyötyä asiantuntijoiden tuottamista CAD, BIM ja paikkatietoaineistoista. Aineisto saadaan kaikkien käyttäjien saataville helppoon ja intuitiiviseen käyttöliittymään ilman, että käyttäjien tarvitsee opetella asiantuntijoiden tiedostomuotoja tai useita eri sovelluksia. TwiGIS on responsiivinen eli sitä voidaan käyttää yhtä hyvin työpisteellä kuin mobiilissakin.

TwiGIS toimii erinomaisesti yhdessä Autodeskin tuotteiden (mm. AutoCAD Map 3D, Revit), avointen paikkatietosovellusten (QGIS) ja muiden asiantuntijasovellusten (kuten ESRI:n ArcMap) kanssa. Lisäksi se voidaan integroida myös muihin järjestelmiin (esim. SAP, IOT-ratkaisut).

TwiGIS keskittyy tuottamaan ratkaisun asiakkaan tarpeiden ja prosessien mukaan. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua järjestelmässä valmiina oleviin toimintamalleihin.

TwiGIS:n alkuperäisen kotisivun löydät täältä ja kansainväliset tuotesivut täältä.

 

Ota yhteyttä

Tilaus

TwiGIS karttatietojen hallintaan

twiGIS mahdollistaa erityyppisten karttatietojen yhdistämisen: WMS- ja WMTS-rasteriaineistot ja nopeat (valmiiksi luodut) laattakerrokset GeoJSON- ja muiden vektoritietojen kanssa. Kaikki kerrokset yhdistetään asiakkaan selaimessa, ja ne voivat olla peräisin sisäisistä ja ulkoisista lähteistä.

Ratkaisu sisältää myös joukon palveluja, joiden avulla voit tarjota vektoridataa maantieteellisestä tietokannasta (riippumaton GIS-järjestelmä – Oracle, MS SQL jne.) ja tuotuja piirustus- ja muita tiedostotietoja (DWG, DGN, SHP, SQLITE, …), mukaan lukien kuvailevat karttatietoelementit, tai hallita ja päivittää tehokkaasti valmiiksi luotuja karttalaattoja.

 

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm:

 • apuohjelmat
 • kampussuunnitelmat – alueet, viheralueet, laitteet
 • rakennuspassit, pohjapiirustukset
 • muiden verkon hallinnoijien verkot (DTMM)
 • ortokuvakartta

TwiGIS on luonnollista ottaa käyttöön Autodeskin paikkatietotekniikoissa (AutoCAD Map 3D, Infrastructure Map Server) hallinnoitujen tietojen kanssa, mutta tekniikka näyttää myös muiden GIS-, BIM- ja CAD-tekniikoiden tiedot ongelmitta.

Useita ominaisuuksia

Kartoita tietosi uudella tavalla: Esitä GIS-, BIM-, CAD- ja muut tietosi tehokkaasti ja visuaalisesti miellyttävällä tavalla kartalla. Käytä datapohjaista tyylittelyä ja näe tietosi aivan uudessa valossa. Vuorovaikutteiset ominaisuusklusterit helpottavat suurten tietomäärien käsittelyä. Mukauta oma karttakonfiguraatiosi ja siirry kerros kerrokselta rakennusten pohjapiirustuksiin ja monitasoisiin tietoihin.

Tarkastele tietojasi: Tarkastele kuvailevia tietoja taulukon muodossa, jossa on interaktiivinen linkki karttaikkunaan. Voit helposti selata, suodattaa, muokata ja viedä tietoja. Tutustu tietoihin kokonaiskontekstissa mukautettavien relaationäkymien avulla.

Hae tietoja: Löydä haluamasi tiedot monilla eri tavoilla. Voit etsiä tietoja kartan valinnan, kokotekstihakujen, lohkonumeroiden tai osoitteen perusteella. Löydä sijaintisi helposti laitteen GPS-sijainnin avulla.

Päivitä tiedot: Muokkaa tietojasi helposti ja nopeasti. Voit lisätä ja päivittää tietoja kannettavasta laitteesta tai tietokoneelta toimistosta käsin. Muokkaa piirteiden geometriaa ja attribuutteja yhdessä sovelluksessa. Muokkaa yksinkertaisia geometrioita sisäänrakennetulla editorilla suoraan kartassa.

Tallenna tiedot: Tarkastele tietueisiin liittyviä tiedostoja tai liitä dokumentaatio suoraan kentältä. Liitä lähes mitä tahansa tietoja aineistoihisi. Voit jopa ottaa ja tarkastaa panoraamakuvia.

Luo raportteja: Luo malleja, joiden avulla voit helposti luoda raportteja tiedoistasi. Muokkaa raporttien sisältöä tarpeidesi mukaan. Valitse valmiista malleista luetteloita ja taulukoita rakennukseen, huoneisiin jne. liittyvistä tiedoista, mukaan lukien valittujen ominaisuuksien kartta-asettelut.

Vie tiedot: Vie tietosi EXPORT-moduulin avulla, joka tukee eri tiedostomuotoja (CSV, DGN, DWG, GeoJSON, SHP jne.). Voit valita tietojen vientiä varten kiinnostavat kerrokset ja alueet tai valitse haluamasi tietueet taulukkonäkymästä.

Karttamerkinnät: Voit piirtää ja mitata karttoja sekä jakaa ideoitasi muiden käyttäjien kanssa twiGIS-sovelluksen avulla. Tämä helpottaa yhteistyötä päivittäisten tehtävien aikana.

Sovelluksen mukauttaminen: twiGIS-sovellus on muokattavissa logon ja muiden asetusten avulla. Voit säätää värimaailmaa, moduuleja ja niiden kokoonpanoa, sekä muita käyttöliittymän asetuksia. Voit myös määrittää geoportaalisi jokaisen työtilan erikseen.

Sovelluksen laajennukset: Jos kaipaat jotain muuta twiGIS-sovelluksesta, voit ohjelmoida räätälöityjä moduuleja, jotka vastaavat tarpeitasi ja lisäävät uusia toiminnallisuuksia.

Responsiivinen muotoilu: twiGIS-sovellus muuttaa automaattisesti ulkoasua käyttämäsi laitteen mukaan. Sovellus toimii saumattomasti eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Vankka perusta: twiGIS sisältää kaikki perustoiminnallisuudet, joita voi odottaa modernilta verkkopohjaiselta GIS-ratkaisulta. Voit tunnistaa karttakohteita, tarkastella ja muokata attribuutteja, käyttää kokotekstihakua, suorittaa karttamittauksia, piirtää karttoja, tulostaa ja paljon muuta.

Ympäristön hallinta: Voit käyttää työpöytä- tai verkkosovellusta twiGIS-ominaisuuksien ja parametrien määrittämiseen. Voit luoda erilaisia työtiloja eri käyttäjäryhmille ja käyttötarkoituksille. Jokaiseen työtilaan voidaan määrittää tietyt yhdistetyt tiedot ja kerrokset. Voit myös säätää käyttäjärooleja, jotta kukin ryhmä voi tarkastella vain sille osoitettuja työtiloja ja tarkastella tai muokata rajoitettuja tietoja.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

Valitsemasi ohjelmisto

Valintasi

Formation

Service

  Valintasi

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Close