Ota yhteyttä
Ota yhteyttä myyntiin

Trimble Business Center

Trimble Business Center tarjoaa tehokkaat työkalut muun muassa työmaatietojen hallintaan, suunnitteluun ja mallintamiseen sekä ilmakuvausaineistojen käsittelyyn. Ohjelmistolla voidaan tarkastella toteutusmallien oikeellisuutta ja tarvittaessa muokata niitä koneohjaukseen ja mittaukseen soveltuviksi. 

 • Helppo tiedonhallinta koko projektin elinkaaren ajan
 • Laadi nopeasti 3D-malleja koneiden ohjausta ja rakennemittausta varten
 • Tee määrälaskelmat nopeasti
 • Yhdistä toimisto- ja kenttätyöskentely tehokkaasti
 • Käsittele ja hallitse ilmakuvausaineistoja 

Tee parempia päätöksiä helposti

Oletko kyllästynyt hyppimään useiden ohjelmistosovellusten kanssa rakennus- ja maanmittaushankkeiden hallinnassa? Trimble Business Center muuttaa työskentelytapasi, tuoden tehokkuuden, tarkkuuden ja yhteistyön hyppysiisi. Trimble Business Center on täydellinen all-in-one-ratkaisu rakennus- ja maanmittausalan ammattilaisille. Sen vankka valikoima tehokkaita työkaluja ja intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistavat työnkulkujen virtaviivaistamisen, virheiden vähentämisen ja tuottavuuden lisäämisen ennennäkemättömällä tavalla. 

Ohjelmisto on oikea ratkaisu esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Infrahankkeiden suunnitteluun  
 • Toteutusmallien ja koneohjausmallien tarkasteluun ja viimeistelyyn 
 • Infrahankkeiden määrälaskentaan ja massakuljetusten suunnitteluun sekä optimointiin 
 • Drone-aineistojen käsittelyyn
 • Pistepilvien tarkasteluun ja käsittelyyn

Vapauta tarkkuuden voima

Kattava tiedonhallinta: Jätä hyvästit tietosiiloille ja hajanaisille prosesseille. Trimble Business Center integroi saumattomasti kaikki projektitietosi, mukaan lukien 3D-mallit, kartoitustiedot ja pistepilvet, yhdelle keskitetylle alustalle. Pääset käsiksi tietoihin, voit analysoida ja käsitellä niitä helposti sekä jakaa kokonaisuuden myös muille käyttäjille. Ohjelmiston avulla säästät arvokasta aikaa ja vaivaa. 

Selkeä käyttöliittymä ja tehokkaat työnkulut: Trimble Business Centerin käyttöliittymä ja toiminnot ovat suunniteltu tehokkuutta ja työnkulkuja ajatellen. Selkeän käyttöliittymän avulla työskentely tapahtuu prosessimaisesti ja säästää aikaa.

Virtaviivainen työnkulku toimiston ja kentän välillä: Trimble Business Center integroituu saumattomasti Trimblen kenttäratkaisuihin, kuten GNSS-vastaanottimiin. Kaappaa tarkat kenttätiedot, synkronoi ne suoraan ohjelmiston kanssa ja poista manuaaliset tiedonsiirtovirheet. Koe saumaton työnkulku kentältä toimistoon, mikä säästää aikaa ja varmistaa tietojen eheyden. 

Kehittyneet CAD- ja suunnittelutoiminnot:Vie suunnittelutyösi uudelle tasolle Trimble Business Centerin kehittyneiden 3D-suunnittelutoimintojen avulla. Tarkkojen 2D- ja 3D-toimintojen avulla luot yksityiskohtaiset koneohjausmallit ja tarkastelet niitä yhdessä muiden projektitietojesi kanssa varmistaen optimaaliset suunnittelupäätökset. 

Tehokas analysointi ja raportointi: Tee tietoon perustuvia päätöksiä nopeasti ja luottavaisesti. Trimble Business Center tarjoaa tehokkaat analyysityökalut, joiden avulla voit suorittaa yksityiskohtaisia laskelmia, luoda raportteja ja visualisoida tietoja reaaliajassa. Saat arvokasta tietoa projektisi suorituskyvystä ja voit tehdä muutoksia nopeasti, mikä säästää kustannuksia. 

All-in-one fotogrammetriaohjelmistoratkaisu: Trimble Business Center vie sinut läpi selkeän kolmivaiheisen lähestymistavan droneaineiston käsittelyssä. Pääset helposti siirtymään ilmakuvausaineistojen tuonnista lopulliseen toimitukseen. Fotogrammetriamoduuli on yksi Trimble Business Centerin parhaista ominaisuuksista, sillä se vähentää tietojen käsittelyaikaa huomattavasti, mutta samalla säilyttää pistepilvien ja ortokuvatulosteiden laadun. 

Syväoppimisella terästetyt pistepilvitoiminnot: Trimble Business Centerin pistepilvi toiminnoilla rajaat, harvennat ja toimitat pistepilvet halutussa formaatissa. Sen lisäksi pistepilvien käsittelyyn ohjelmasta löytyy monipuoliset toiminnot, joiden kehityksessä on käytetty syväoppimista. Toimintoihin kuuluvat seuraavat työkalut: 

 • Pistemäisien kohteiden poiminta kuten pylväät, liikennemerkit, kaivon kannet, puut 
 • Linjamaisien kohteiden poiminta kuten ilmajohdot, reunakivet ja tiemaalaukset 
 • Voit verrata pistepilveä 3D-objekteihin kuten IFC-malleihin ja pintoihin 
 • Voit laskea varastokasojen massamääriä yhdellä klikkauksella 
 • Edistyksellinen ja tarkka pistepilven luokittelu 

Ota yhteyttä

Tilaus

Helpota tietomallipohjaista työnkulkua

Arkance Systems Finland on lähtenyt viemään Trimble Business Centerin makrojen kehitystä Suomessa eteenpäin. Kehittämämme makrot mahdollistavat suomalaisten formaattien lukemisen ja kirjoittamisen ohjelmistosta sekä helpottavat tietomallipohjaista työnkulkua.

Makrojen käyttöönottoon vaaditaan vähintään Trimble Business Centerin Survey Advanced lisenssitaso verkkolisensseistä. Subscription lisensseistä makrot ovat käytettävissä kaikissa muissa lisensseissä paitsi Starter-lisenssissä. 

Voit kokeilla AS Valuepack for TBC:tä 30 päivää maksutta luomalla Holixa-tilin. Tilin luominen ja kokeilujakson aloittaminen tapahtuu asentamisen jälkeen käynnistämällä Holixa lisenssi -nimisen makron Trimble Business Centerissä. Tarkempi ohjeistus asennuksen mukana tulevassa ohjeessa.

AS Valuepack for Trimble Business Center sisältää seuraavat makrot:

 • Tuo LVT Tiedosto
  • Mahdollistaa GT- ja LVT-tiedostojen tuonnin ohjelmaan niin, että tiedostoista luetaan mittauskoodit ja käsitellään ominaisuuskoodikirjaston mukaisesti.
 • Kirjoita LVT
  • Mahdollistaa GT- ja LVT-tiedostojen kirjoittamisen.
 • Kirjoita Inframodel
  • Mahdollistaa Inframodel 4.04:n mukaisen inframodelin kirjoittamisen. Mahdollista kirjoittaa pintoja, geometrioita sekä vesihuoltoverkostoja.
 • InfraBIM koodaus
  • Mahdollistaa taiteviivojen sekä pisteiden tason hallinnan infraBIM- nimikkeistön mukaisesti, voidaan käyttää myös muuhun tasonhallintaan. Lisäksi mahdollistaa pintojen luonnin, nimeämisen ja hallinnan infraBIM-nimikkeistön mukaisesti.
 • Neliölouhinta
  • Mahdollistaa neliölouhinnan laskemisen kahden pinnan väliltä.

Jos olet kiinnostunut uusien makrojen tai nykyisten kehittämisestä yrityksesi tarpeisiin, voit olla meihin yhteydessä.

Asennus

Trimble on tehnyt versiossa TBC:n versiossa 5.90 muutoksia ohjelmaan, jonka vuoksi AS Value pack for TBC 1.70 ei ole yhteensopiva vanhempien TBC versioiden kanssa. Jos tarvitset AS Value pack for TBC 1.60 asennuspaketin käytettäväksi vanhempien TBC versioiden kanssa niin ole yhteydessä tukipalveluumme sähköpostitse osoitteeseen tuki@arkance-systems.com

Asennuspaketti sisältää myös tarkemmat versiotiedot sekä ohjeistuksen, löydät versiotiedot ja ohjeistukset asennuksen jälkeen hakemistosta C:ProgramData\Trimble\MacroCommands3\Makrot\Doc . Ohjelmiston asennus vaatii järjestelmänvalvojan (Administrator) oikeudet. Asennus käynnistyy asennusohjelmasta ja on helppo viedä loppuun seuraamalla asennusohjelman antamia ohjeita. Lisätietoja saat tarvittaessa Arkance Systems Finlandin asiakastuesta.

AS Valuepack for Trimble Business Center 1.70 on ladattavissa jättämällä yhteystiedot alla oleviin kenttiin

Lataa AS Valuepack For Trimble Business Center ja kokeile maksutta 30 päivän ajan.

  * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

  Katso kuinka hyödynnät Trimble Business Centeriä droneaineistojen hallinnassa

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä ohjelmistoista

  Valitsemasi ohjelmisto

  Valintasi

  Formation

  Service

   Valintasi

   * Tähdellä merkityt ovat pakollisia

   Close